Bus Fouragehandel meer informatie
Fouragehandel Terug
uw klikpad: Home >>Vochtrijke krachtvoeders >> Bierbostel  >>

Bierbostel

<< Voeraardappelen | 5/7 | Perspulp >>

Bierbostel is in de meeste moderne rantsoenen een onmisbare eiwitbron geworden. Het is een eiwitrijke krachtvoervervanger met een uitzonderlijk hoge benutting van eiwit en mineralen.

 

Essentieel en gezond
De specifieke werking op de pens en op de gezondheid van het vee wordt door de praktijk onomstotelijk onderschreven, in zowel maïs- als grasrantsoenen. In rantsoenen is het, naast een eiwitaanvulling, ook een katalysator die de benutting van eigen ruwvoer stimuleert. Het effect van Bierbostel op de vluchtige vetzuurconcentratie draagt bij aan, in zowel trage als snelle rantsoenen, een gezonde en essentiële aanvulling.

Uitstekend voor melkvee
Door het lage kali-gehalte in Bierbostel wordt de kaliumconcentratie in het rantsoen sterk verlaagd. De benutting van magnesium en andere elementen worden door een goede mineralenhuishouding verbeterd. Dit maakt Bierbostel naast uitstekend voer voor melkvee, ook uitermate geschikt als onderdeel van het droogstandsrantsoen. Bierbostel dient direct na aankomst zorgvuldig ingekuild worden.  De toplaag met landbouwzout bestrooien en het folie met een gronddek belasten is de beste methode. Informeer bij onze vertegenwoordiger in uw regio.Samenstelling:

 

Voederwaarde Bierbostel per kg. droge stof

D.s.

VEM

VEVI

FOS

DVE

OEB

RE

ZET

SUI

221

943

949

329

158

30

245

5

1

Fouragehandel Bus meer informatie
Over Fouragehandel Bus
  • Alle Fouragehandel Bus Fotos
 
 
Ruwvoeders  Kiwa  Avih