Altrad Fort 200L

Vaste prijs afspraak voor u

U heeft dit product eerder besteld

Altrad Fort 200L

Door de grotere inhoud en compacte uitvoering is deze kruiwagen ideaal voor stallen, maneges, grote tuinen en agrarisch producten. Degelijke volume kruiwagen met grote bak van hoogwaardig en robuust kunststof MDPE. De bak is gemonteerd met RVS bouten en moeren. Het frame is solide afgewerkt en versterkt waardoor de kruiwagen geschikt is voor elke toepassing. Voer, strooisel en landbouwproducten zijn geen probleem. Door het ergonomische ontwerp van de kruiwagen is het gebruik eenvoudig, licht en goed kiepbaar, ondanks de grote afmetingen. Het wiel heeft een poly propyleen velg + 4 Ply buitenband + binnenband, as gelagerd en vet gesmeerd.

Voor € 45.- thuisbezorgd, gratis verzending vanaf €295,-

Veilig betalen
Deskundig en persoonlijk advies
Levertijden 1 - 3 werkdagen

Omschrijving

Een grote kruiwagen die met een volbad gegalvaniseerd frame, een grote en stevige van MDPE gemaakte kunststofbak van 200 Ltr. bevestigd is rvs bouten. de zogenaamde Farm & Stable kruiwagen.

Op een echt Hollandse manier is gebouwd. Deze kruiwagen is een zeer geschikte kruiwagen voor gebruik in de zwaarste omstandigheden zoals bij veehouder of veeboeren in koestallen paardestallen, manege en paardenhouderij maar ook in tuinen bij particulieren voor bladeren en groenafval. Hoveniers zullen ook veel gemak ondervinden van deze robuuste krachtpaser met het grote laad vermogen kunnen ze veel mee nemen. De grote robuuste handvaten zorgen voor een comfortabele grip in de handen en mede daardoor is deze kruiwagen zeer stabiel om mee te rijden. Wat speciaal is de stand van de handvaten  dit laatste zorgt voor een uitmuntende stand van de kruiwagen als er mee gelopen moet worden met een zware vracht,wat de hanteerbaarheid van deze kruiwagen optimaal maakt.

EAN Code 8711755204101
Artikelnummer MW-PE200
Merk Altrad Fort 
Kleur Groen
Inhoud (liters) 200 liter
Wielen 1 wiel
Materiaal Kunststof MDPE

 

Type F&S 200/1
Max. draag last 150 kg.
Asmaat 20 x 190 mm
Kleur Groen
Doorsnee buis 30 x 1,5 mm
Afmeting 165 x 77 x 80 cm
Gewicht 19 kg.

 

 

 
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Altrad Fort 200L
Uw waardering:
Bezig met laden...

U heeft uw review aangeboden ter goedkeuring.

This form is protected by reCAPTCHA - the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.