Tarwestrokorrels Big Bag

€ 205,00 (excl. btw)
Voor € 45.- thuisbezorgd, gratis verzending vanaf €200,-
Bezorging 1-3 werkdagen
Nog 66 op voorraad
Product informatie

Onze strokorrels worden gemaakt van eerste kwaliteit tarwestro. Het stro wordt gemalen en onder hoge temperaturen geperst tot een 6 mm pellet. Door de hoge temperaturen tijdens de productie zijn schimmels en stof uitgesloten. De korrels zijn 100% biologisch afbreekbaar, milieuvriendelijk en bevatten niets anders dan stro en worden geleverd in big-bags van 1200 kg.

Strokorrels hebben een hoog, absorberend vermogen, de vochtopname loopt op tot 300%. Door het persen onder hoge temperaturen is veel stro opgesloten in de 6 mm korrel. Op het moment dat hier vocht bijkomt, bijvoorbeeld urine, valt de strokorrel uiteen en neemt sterk in volume toe en tegelijkertijd word de geur door het strooisel geabsorbeerd. Om een goed en comfortabel ligbed voor uw paard te creëren, zult u de strokorrels eerst wat moeten bevochtigen, waardoor er direct een rul en zacht ligbed ontstaat.

 Indien u strokorrelslwilt kopen in grotere hoeveelheden, neem dan een kijkje op onze veilingsite!

 

Voordelen van tarwe-strokorrels:

  • Toepassing: stalstrooisel voor paarden en kippen
  • Vrij van schimmels
  • Weinig opslagruimte nodig, levering vind plaats op een pallet
  • Hoog absorptievermogen
  • Zuinig in gebruik
  • Levering met heftruck

Handig om mee te bestellen

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Verhalen van boeren

Lees de ervaringen van de boeren

Mts Hamhuis - Melkveebedrijf

Dankzij de nieuwe site kan ik gewoon bestellen op mijn mobiel. Dat is gemakkelijk en scheelt mij een hoop tijd. Ook is het handig dat ik inzicht heb in mijn minas boekhouding, en mijn facturen kan downloaden