Populierenzaagsel

Huidige prijs (per m3):
Veiling sluit over:
Verwachte laad datum
woensdag 2 juni 2021
Toeslag extra transport
Getoonde prijs is voor een hele vracht. Voor een deelvracht wordt er een transporttoeslag berekend. Deze toeslag kunt u zien als u naar de oranje knop "direct kopen" gaat.
Populierenzaagsel
Product informatie

In dit vers gezaagde product zijn schorsdelen meegenomen, waardoor het  donkerder is dan het populierenzaagsel wit. Populierenzaagsel klam heeft een zachte, stofvrije bedding met een drogestofgehalte van circa 45%, die extra goed blijft liggen. Bij uitstrooien droogt het materiaal snel op: het heeft een hogere vochtopname dan stro.

Specifiek

  • Toepassing in rundveehouderij als bedding
  • Geen scherpe delen
  • Geleverd met walkingfloors of containers
  • Droog bewaren


Aanvullende opmerkingen

Door de klamme structuur van het zaagsel, is er een verhoogde kans op een uierinfectie bij uw dieren. Heeft u tips nodig om het risico op een uierinfectie zoveel mogelijk te verkleinen? Bekijk dan de tips van GD Diergezondheid.

Handig om mee te bestellen

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Verhalen van boeren

Lees de ervaringen van de boeren

Arjan Pepers - Melkveebedrijf

Sinds ik mijn strooisel op de veilingsite van Fouragehandel Bus koop, heb ik een fikse kostenbesparing én word ik daarnaast altijd op de hoogte gehouden van de actuele aanbiedingen…

Mts Hamhuis - Melkveebedrijf

Dankzij de nieuwe site kan ik gewoon bestellen op mijn mobiel. Dat is gemakkelijk en scheelt mij een hoop tijd. Ook is het handig dat ik inzicht heb in mijn minas boekhouding, en mijn facturen kan downloaden