Raidex Dekblokken diverse kleuren

Vanaf € 2,35
Voor € 7.95 thuisbezorgd, gratis verzending vanaf €200,-
Bezorging 1-3 werkdagen
Op voorraad
Raidex Dekblokken diverse kleuren
Product informatie

Met de handige Raidex dekblokken kunt u eenvoudig zien in welke periode uw ooi is gedekt. Tijdens het dekken heeft de ram een speciaal dektuig om. Dit dektuig is voorzien van een dekblok. Als de ram dan gaat dekken, krijgt de vacht van de gedekte ooi een kleur. Zo kunt u eenvoudig zien dat uw ooi gedekt is.
Deze RAIDEX dekblokken worden gemaakt van een speciale was, parafine olie en speciale pigmenten, die een hoge kwaliteit garanderen. Dankzij de speciale samenstelling zowel in de winter als zomer te gebruiken.  

Gebruik verschillende kleuren

Het dektuig wordt afgewisseld met verschillende kleuren dekblokken. U begint bijvoorbeeld met geel. Nadat de eerste ooi gedekt is, wisselt u de kleur na enkele dagen af met bijvoorbeeld groen. Dit herhaalt u steeds na enkele dagen, elke keer met een andere kleur. Op deze manier kunt u zien in welke periode, welke ooi is gedekt. Laat uw ram nog drie weken met het dektuig rondlopen, om er zeker van te zijn dat al uw ooien goed gedekt zijn.

Verhalen van boeren

Lees de ervaringen van de boeren

Arjan Pepers - Melkveebedrijf

Sinds ik mijn strooisel op de veilingsite van Fouragehandel Bus koop, heb ik een fikse kostenbesparing én word ik daarnaast altijd op de hoogte gehouden van de actuele aanbiedingen…

Mts Hamhuis - Melkveebedrijf

Dankzij de nieuwe site kan ik gewoon bestellen op mijn mobiel. Dat is gemakkelijk en scheelt mij een hoop tijd. Ook is het handig dat ik inzicht heb in mijn minas boekhouding, en mijn facturen kan downloaden