Vuren zaagsel klam gezeefd (per m³)

Huidige prijs (per m3):
Veiling sluit over:
Verwachte laad datum
maandag 26 juli 2021
Toeslag extra transport
Getoonde prijs is voor een hele vracht. Voor een deelvracht wordt er een transporttoeslag berekend. Deze toeslag kunt u zien als u naar de oranje knop "direct kopen" gaat.
Vuren zaagsel klam gezeefd  (per m³)
Product informatie

Een stofvrij, schoon product met een zachte structuur dat vers gezaagd en dus klam wordt geleverd. Het drogestofgehalte ligt rond de 55% Bij het uitstrooien droogt het materiaal snel op en heeft het een hogere vochtopname dan stro.

Specifiek
Toepassing in rundvee- en varkenshouderij als strooisel
Geen scherpe delen
Geleverd met walkingfloors of containers
Droog bewaren

Aanvullende opmerkingen
Door de klamme structuur van het zaagsel, is er een verhoogde kans op een uierinfectie bij uw dieren. Heeft u tips nodig om het risico op een uierinfectie zoveel mogelijk te verkleinen? Bekijk dan de tips van GD Diergezondheid.

Verhalen van boeren

Lees de ervaringen van de boeren

Arjan Pepers - Melkveebedrijf

Sinds ik mijn strooisel op de veilingsite van Fouragehandel Bus koop, heb ik een fikse kostenbesparing én word ik daarnaast altijd op de hoogte gehouden van de actuele aanbiedingen…

Mts Hamhuis - Melkveebedrijf

Dankzij de nieuwe site kan ik gewoon bestellen op mijn mobiel. Dat is gemakkelijk en scheelt mij een hoop tijd. Ook is het handig dat ik inzicht heb in mijn minas boekhouding, en mijn facturen kan downloaden