Zaagsel

Zaagsel is een het fijnste restproduct van de houtschaverij. Door de fijne structuur is het goed te strooien en geeft het een goed comfort voor uw dieren. Daarnaast neemt zaagsel veel vocht op. Voor paarden die allergisch zijn voor stro, is zaagsel de ideale uitkomst. 

Wij verkopen verschillende soorten zaagsel, zoals populierenzaagsel, dennezaagsel en vuren zaagsel. Graag aanbevelen wij u over de ideale strooisel in uw stal!

Aanvullende opmerkingen

Door de klamme structuur van sommige soorten zaagsel, is er een verhoogde kans op een uierinfectie bij uw dieren. Heeft u tips nodig om het risico op een uierinfectie zoveel mogelijk te verkleinen? Bekijk dan de tips  van GD Diergezondheid.

Helaas is dit product net uitverkocht. Hou de veiling in de gaten voor nieuwe aanbiedingen.

Verhalen boeren

Lees de ervaringen van de boeren

Arjan Pepers - Melkveebedrijf

Sinds ik mijn strooisel op de veilingsite van Fouragehandel Bus koop, heb ik een fikse kostenbesparing én word ik daarnaast altijd op de hoogte gehouden van de actuele aanbiedingen…

Mts Hamhuis - Melkveebedrijf

Dankzij de nieuwe site kan ik gewoon bestellen op mijn mobiel. Dat is gemakkelijk en scheelt mij een hoop tijd. Ook is het handig dat ik inzicht heb in mijn minas boekhouding, en mijn facturen kan downloaden