Bijproducten

Wij bij Fouragehandel Bus bieden bijproducten aan van hoge kwaliteit. Hiermee kunt u besparen op u ruwvoer omdat de samenstelling van de natte en droge bijproducten zeer geschikt zijn voor het voederen van uw vee en toch ligt de prijs lager dan ruwvoer. Dit komt omdat, zoals de naam al zegt, het wordt gemaakt van de resten uit bijvoorbeeld de bierindustrie of aardappelenindustrie. Hierdoor kan worden bespaard op kosten en lever je niet in op kwaliteit. Ons assortiment van bijproducten is groot en bestaat uit: Voeraardappelen, Bierbostel, Voederbieten en nog veel meer. Kortom bij Fouragehandel Bus hebben we alles wat u nodig heeft op dit gebied:

  • Hoge kwaliteit, lage prijs
  • Groot en breed assortiment
  • Snelle levering
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bijproducten als voer voor melkvee

Bijproducten als voer voor melkvee is misschien wel de belangrijkste toepassing die mogelijk is. Herkauwers zijn bijvoorbeeld zeer gebaat bij een bijproduct zoals bierbostel omdat het zeer veel celwanden bevat en maar weinig cel-inhoud. Dit is zeer goed voor de spijsvertering van het melkvee en dat zorgt weer voor gezonde dieren. Hierdoor is het geschikt als combinatie met ruwvoer maar kan het zelfs het ruwvoer vervangen.

Bijproducten als voer voor varkens

Ook is het mogelijk om bijproducten te gebruiken als ruwvoer voor varkens en dit alternatief is zeer populair. Vooral natte bijproducten zijn zeer geschikt voor het voeren van varkens en omdat de bijproducten zeer verschillend van elkaar zijn, is alles mogelijk. Het ene product heeft hogere mineraalgehaltes en de ander hogere voedingswaardes. Dit betekent dat er voor elke situatie en voor alle varkens er een bijpassend bijproduct is.