Houtpellets Kopen

Op zoek naar pellets?  Bij ons koopt u witte of bruine houtpellets per zak of koop pellets in bulk per pallet of in een Big Bag! Hoe u ook verwarmt, met een pelletkachel heeft u hoog rendement en veel controle over de hoeveelheid warmte. De geperste pellets zijn een goede brandstof en eenvoudiger om op te slaan dan stookolie. De pellets hebben geen slakvorming of asresten en worden duurzaam geproduceerd. Of u nu goedkope houtpellets in bulk zoekt of simpelweg per zak, bij Fouragehandel Bus hebben we wat u zoekt.

 • Snelle levering, voldoende voorraad
 • Per zak, bulk of in een Big Bag
 • Scherpe prijzen
 • Gratis verzending vanaf €200,-

 

 

 1. Naaldhoutpellets EN+ 6mm
  Naaldhoutpellets EN+ 6 mm
  Minimum prijs:
  Veiling sluit over:
 2. Hardhout pellets DIN+ 6 mm
  Hardhout pellets DIN+ 6 mm
  Minimum prijs:
  Veiling sluit over:
 3. Niet- gecertificeerde hardhoutpellets 6 mm
  Niet- gecertificeerde hardhoutpellets 6 mm
  Minimum prijs:
  Veiling sluit over:

Wat is het verschil tussen witte en bruine pellets

Bruine pellets zijn gemaakt van hardhout en witte pellets zijn gemaakt van zachthout (naaldhout). Bruine pellets hebben over het algemeen een hogere warmteopbrengst en zijn dus zeer geschikt voor het verwarmen van grotere ruimtes zoals een loods of een bedrijfspand. Witte pellets branden sneller en schoner, dit betekent minder as, minder onderhoud en een heldere vlam.

Pelfin houtpellets kopen

Pelfin houtpellets zijn in Nederland en Duitsland geproduceerd van zaagresthout uit de houtverwerkende industrie, een restproduct welke weer tot waarde is gebracht middels recycling. Pelfin houtpellets is er in een witte naaldhout en bruine hardhout variant, het is een duurzaam product met een hoge verbrandingswaarde. Koop snel en éénvoudig houtpellets bij Fouragehandel Bus, wij garanderen de beste kwaliteit en een snelle levering. 

Verhalen van boeren

Lees de ervaringen van de boeren

Arjan Pepers - Melkveebedrijf

Sinds ik mijn strooisel op de veilingsite van Fouragehandel Bus koop, heb ik een fikse kostenbesparing én word ik daarnaast altijd op de hoogte gehouden van de actuele aanbiedingen…

Mts Hamhuis - Melkveebedrijf

Dankzij de nieuwe site kan ik gewoon bestellen op mijn mobiel. Dat is gemakkelijk en scheelt mij een hoop tijd. Ook is het handig dat ik inzicht heb in mijn minas boekhouding, en mijn facturen kan downloaden