Houtpellets Kopen

Op zoek naar pellets?  Bij ons koopt u witte of bruine houtpellets per zak of koop pellets in bulk per pallet of in een Big Bag! Hoe u ook verwarmt, met een pelletkachel heeft u hoog rendement en veel controle over de hoeveelheid warmte. De geperste pellets zijn een goede brandstof en eenvoudiger om op te slaan dan stookolie. De pellets hebben geen slakvorming of asresten en worden duurzaam geproduceerd. Of u nu goedkope houtpellets in bulk zoekt of simpelweg per zak, bij Fouragehandel Bus hebben we wat u zoekt.

  • Snelle levering, voldoende voorraad
  • Per zak, bulk of in een Big Bag
  • Scherpe prijzen
  • Gratis verzending vanaf €200,-

3 Producten

Wat is het verschil tussen witte en bruine pellets

Bruine pellets zijn gemaakt van hardhout en witte pellets zijn gemaakt van zachthout (naaldhout). Bruine pellets hebben over het algemeen een hogere warmteopbrengst en zijn dus zeer geschikt voor het verwarmen van grotere ruimtes zoals een loods of een bedrijfspand. Witte pellets branden sneller en schoner, dit betekent minder as, minder onderhoud en een heldere vlam.

Vermijd het gebruik van de goedkoopste houtpellets op markt. Deze pellets worden meestal geproduceerd in lagelonenlanden met goedkoop en inferieur zaagsel. Bovendien hebben deze houtpellets relatief lage opbrengsten en bevatten ze vaak kunstmatige bindmiddelen en andere potentieel schadelijke toevoegingen.

Witte pellets Bruine pellets
Ideaal voor het verwarmen van uw huis of schuur, branden feller dan bruine pellets Ideaal voor het warmen van grotere ruimtes, branden heter en langer dan witte pellets
Schonere verbranding, minder fijnstof Meer roetvorming op het kachelruit
x Goedkoper dan witte pellets
Naaldhout of essenhout Mix van verschillende houtsoorten met schors  

Komt u er zelf niet helemaal uit met het maken van de keuze voor de juiste houtpellets voor uw kachel? Neem dan contact op met onze pelletspecialisten, ze helpen u graag met het maken van de juiste keuze! 

Pelfin houtpellets kopen

Pelfin houtpellets zijn in Nederland en Duitsland geproduceerd van zaagresthout uit de houtverwerkende industrie, een restproduct welke weer tot waarde is gebracht middels recycling. Pelfin houtpellets zijn verkrijgbaar in wit naaldhout en bruin hardhout, een duurzaam product met een hoge verbrandingswaarde. Pelfin houtpellets worden verkocht in handige zakken van 12,5 kg en wordt geleverd op pallets. Wij verkopen Pelfin houtpellets per pallet van 84 zakken (1050 kg). Koop snel en éénvoudig houtpellets bij Fouragehandel Bus, wij garanderen de beste kwaliteit en een snelle levering. 

Houtpellets bestellen in bulk

Groot inkopen en genieten van hoge kortingen op houtpellets kan bij Fouragehandel Bus d.m.v onze bulkproducten! . Onze bulk houtpellets worden losgestort of in uw silo geblazen en zijn al te bestellen vanaf 6 ton! Ga bij het gewenste bulkproduct naar direct kopen en selecteer daar het aantal ton houtpellets. U heeft bij ons de de volgende bulkkeuzes; Naaldhout pellets (DIN plus & EN plus A1), Hardhout pellets (DIN plus ) en Hardhout pellets (niet gecertificeerd).  Nadat u uw bestelling heeft geplaatst nemen onze planners contact met u op om een gewenst aflevermoment in te plannen. Heeft u nog vragen over het bestellen van pellets in bulk? Neem dan gerust even contact met ons op, onze specialisten helpen u graag verder! 

Levering

Wij leveren onze houtpellets doorgaans binnen 2-3 werkdagen. De pellets worden door ons uit eigen voorraad bij u aan huis geleverd. Heeft u een specifieke plek waar u de pellets afgeleverd wilt hebben? Geeft dit dan aan in het opmerkingenveld in de winkelwagen!