Tarwestro kopen

Een natuurlijk strooisel zodat uw paard zich het meest op zijn gemak voelt? Fouragehandel Bus heeft precies dit en dat voor een zeer zachte prijs. Ons tarwestro geeft comfort, is eetbaar en absorbeert goed. Hierdoor is het tarwestro het ideale strooisel voor in de stal. Wij verkopen tarwestro in verschillende soorten, zoals gesneden of ongesneden tarwestro en ook als strokorrels. Daarnaast is tarwestro bij ons verkrijgbaar in plasticverpakking, Big Bags en in grote balen. Graag adviseren wij u welke tarwestro perfect bij u past.

Voordelen

Nadelen

✓ Geschikt als aanvulling op ruwvoer                     

(-) Goede prijs-kwaliteit verhouding                    

✓ Betere absorptie dan normaal stro

(-) Ook beschikbaar in korrelvorm

Maak een account aan of log in om mee te doen aan de veiling of koop het product direct voor de getoonde prijs.
Let op: een nieuw account moet eerst worden goedgekeurd dit duurt gemiddeld 1 werkdag. 

1 Producten

Vaste prijs
Eerder besteld

Tarwestrokorrels Big Bag 1100 kg

(excl. BTW)

Deze categorie tarwestro heeft niet altijd een GMP+ certificaat en is dus niet altijd geschikt als ruwvoer. Wij verkopen ook tarwestro met een GMP+ certificaat.

Wat is het verschil tussen gerstestro en tarwestro?

Het grootste verschil tussen gerstestro en tarwestro waardoor tarwestro vaker gebruikt wordt als bodembedkking is dat gerstestro smakelijker is. Hierdoor gebeurt het vaak dat paarden er te veel van gaan eten wat kan leiden tot overgewicht door de hogere voedingswaarde en in combinatie met weinig beweging ook kan leiden tot verstoppingskoliek. Dit maakt tarwestro beter geschikt als stalstrooisel naast het feit dat het ook nog goedkoper is dan gerstestro. Wij verkopen ook gerstestro.