Vlasstrooisel kopen

Bij Fouragehandel Bus kunt u allerlei soorten strooisels en ondergronden vinden voor uw paard of andere dieren. Naast onze gebruikelijke Fourageproducten zoals zaagsel, houtvezel of stro kunt u ook vlasstrooisel bij ons bestellen. Elke ondergrond heeft zijn eigen kwaliteiten. Vlasstrooisel neemt bijvoorbeeld bijzonder veel vocht op. Het is ook ideaal voor paarden doordat het zeer stofarm is. Koop nu uw vlasstrooisel bij Fouragehandel Bus!

Voordelen

Nadelen

✓ Zeer hoog absorptievermogen                         

(-) Iets prijziger                    

✓ Zeer stofarm

(-) Voelt ietwat prikkelig

Maak een account aan of log in om mee te doen aan de veiling of koop het product direct voor de getoonde prijs.
Let op: een nieuw account moet eerst worden goedgekeurd dit duurt gemiddeld 1 werkdag. 

 

2 Producten

Perfecte ondergrond voor paardenstallen

Vlas is een geliefd strooisel om te gebruiken in paardenstallen. Bij Fouragehandel Bus hebben we kwaliteit producten. Zo ook ons vlasstrooisel. Wist u dat vlasstrooisel wel 12 keer meer vocht op neemt dan stro? Ook houtvezel wint de wedstrijd van het vlasstrooisel niet. Vlasstrooisel heeft een ongekend hoog absorptievermogen waardoor de stal niet alleen droger maar ook frisser en hygiënischer blijft. Voor allergische paarden is vlas een hele goede keuze. Vlasstrooisel is namelijk super stofarm. Vlas blijft goed liggen, geeft weinig mestafval en is goed composteerbaar. Ook een belangrijke eigenschap is de aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding.

Wat is vlasstrooisel?

Vlas wordt verbouwd voor de textielindustrie die er linnen van produceert. Het restproduct: de kern van de vezelige stengel, wordt gehakseld of gemalen gebruikt als stalstrooisel. Wij leveren losgestort gemalen vlas met een heel fijne en zachte structuur. Het ideale strooisel voor de moderne veehouder. Voor toepassing in bijvoorbeeld de paardenhouderij wordt meestal gekozen voor gehakseld vlas, geperst in balen.