Vlasstrooisel kopen

Vlas wordt verbouwd voor de textielindustrie die er linnen van produceert. Het restproduct: de kern van de vezelige stengel, wordt gehakseld of gemalen gebruikt als stalstrooisel. Wij leveren losgestort gemalen vlas met een heel fijne en zachte structuur. Het ideale strooisel voor de moderne veehouder. Voor toepassing in bijvoorbeeld de paardenhouderij wordt meestal gekozen voor gehakseld vlas, geperst in balen.

Bij Fouragehandel Bus kunt u allerlei soorten strooisels en ondergronden vinden voor uw paard of andere dieren. Naast onze gebruikelijke Fourageproducten zoals zaagsel, houtvezel of stro kunt u ook vlasstrooisel bij ons bestellen. Elke ondergrond heeft zijn eigen kwaliteiten. Bij Fouragehandel Bus garanderen we altijd de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Benieuwd naar welke ondergrond het beste is voor uw paard? We helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Onze klantenservice staat 5 dagen per week klaar om u te helpen met al uw vragen.

Maak een account aan of log in om mee te doen aan de veiling of koop het product direct voor de getoonde prijs.
Let op: een nieuw account moet eerst worden goedgekeurd dit duurt gemiddeld 1 werkdag. 

 

 1. Vlasstrooisel gemalen
  Vlasstrooisel gemalen
  Minimum prijs:
  Veiling sluit over:
 2. Vlasstrooisel ongemalen
  Vlasstrooisel ongemalen
  Minimum prijs:
  Veiling sluit over:

Perfecte ondergrond voor paardenstallen

Vlas is een geliefd strooisel om te gebruiken in paardenstallen. Bij Fouragehandel Bus hebben we kwaliteit producten. Zo ook ons vlasstrooisel. Wist u dat vlasstrooisel wel 12 keer meer vocht op neemt dan stro? Ook houtvezel wint de wedstrijd van het vlasstrooisel niet. Vlasstrooisel heeft een ongekend hoog absorptievermogen waardoor de stal niet alleen droger maar ook frisser en hygiënischer blijft. Voor allergische paarden is vlas een hele goede keuze. Vlasstrooisel is namelijk super stofarm. Vlas blijft goed liggen, geeft weinig mestafval en is goed composteerbaar. Ook een belangrijke eigenschap is de aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding.

Verhalen van boeren

Lees de ervaringen van de boeren

Arjan Pepers - Melkveebedrijf

Sinds ik mijn strooisel op de veilingsite van Fouragehandel Bus koop, heb ik een fikse kostenbesparing én word ik daarnaast altijd op de hoogte gehouden van de actuele aanbiedingen…

Mts Hamhuis - Melkveebedrijf

Dankzij de nieuwe site kan ik gewoon bestellen op mijn mobiel. Dat is gemakkelijk en scheelt mij een hoop tijd. Ook is het handig dat ik inzicht heb in mijn minas boekhouding, en mijn facturen kan downloaden