Erwtenstro kopen

Bij ons bent u op de goede plek als het gaat om erwtenstro. Wij bieden u de beste kwaliteit erwtenstro voor een zachte prijs. Ons erwtenstro is te gebruiken als bodembedekking voor een duivenhok maar kan ook uitstekend gebruikt worden als ruwvoer. We bezorgen u de beste kwaliteit erwtenstro aan huis waar u het ook voor gebruikt. Als u niet zeker weet wat voor combinatie aan voer geschikt is voor uw vee neem dan gerust contact met ons op. Wij willen u altijd advies geven over wat uw voor uw dieren kan kopen.

  • Met GMP+ certificatie
  • Goede service
  • Korte levertijd

 

Maak een account aan of log in om mee te doen aan de veiling of koop het product direct voor de getoonde prijs.
Let op: een nieuw account moet eerst worden goedgekeurd dit duurt gemiddeld 1 werkdag. 

Helaas is dit product net uitverkocht. Hou de veiling in de gaten voor nieuwe aanbiedingen.

Ruwvoer

Erwtenstro wordt voornamelijk gebruikt als ruwvoer omdat het smakelijk is en een rijke structuur heeft. Dit zorgt ervoor dat het vee het goed op kan nemen. Het erwtenstro is iets donkerder van kleur dan gewoon stro en is iets harder en strengeliger. Ook heeft het nog gedroogde peulblaadjes van waar de peulen hebben gezeten. Omdat het wat harder is, is het een prima alternatief voor graszaadhooi. Het is vooral te koop voor geiten maar onze erwtenstro is geschikt voor ieder dier.

Bodembedekking duivenhok

Daarnaast wordt erwtenstro veel gebruikt als bodembedekking voor bijvoorbeeld een duivenhok. Erwtenstro is van belang voor een ideaal klimaat in het duivenhok en maakt het gezellig en knus voor de duiven. Met dit stro hoeft u minder vaak uw duivenhok schoon te maken en dat is fijn voor u én de duiven. Tevens is het erwtenstro onbehandeld wat het geschikt maakt voor gebruik in broedschotels.

Verhalen van boeren

Lees de ervaringen van de boeren

Arjan Pepers - Melkveebedrijf

Sinds ik mijn strooisel op de veilingsite van Fouragehandel Bus koop, heb ik een fikse kostenbesparing én word ik daarnaast altijd op de hoogte gehouden van de actuele aanbiedingen…

Mts Hamhuis - Melkveebedrijf

Dankzij de nieuwe site kan ik gewoon bestellen op mijn mobiel. Dat is gemakkelijk en scheelt mij een hoop tijd. Ook is het handig dat ik inzicht heb in mijn minas boekhouding, en mijn facturen kan downloaden