Uw partner in fourageproducten!

Fouragehandel bus is een familiebedrijf uit Winsum met al ruim 60 jaar ervaring in de fourage sector. Ons bedrijf is opgericht in 1958 en sindsdien garanderen we de beste kwaliteit voor de scherpste prijs. In die 60 jaar hebben we niet stil gezeten. Innovatie staat centraal in ons bedrijf. Zo introduceerde we nog niet zo lang geleden onze fourage veilingsite. Makkelijk, snel en nóg voordeliger.

Door ons grote netwerk van transporteurs en leveranciers in heel Europa kunnen we vaak rechtstreeks vanaf de producent leveren. De korte lijntjes zorgen ervoor dat we onze fourageproducten niet alleen heel snel kunnen leveren, maar ook voordelig kunnen aanbieden. Inmiddels bestaat het team van Fouragehandel Bus uit meer dan 25 specialisten. Onze klantenservice staat elke werkdag voor u klaar met passend advies.

Fouragehandel Bus is onderdeel van de Logispan groep. Logispan Resthout en de webshop Bustotaal vallen ook onder de Logispan groep. Samen hebben ze een unieke manier van samenwerken. Dit komt omdat ze alle drie dezelfde fundamentele kwaliteiten delen: passieondernemerschap en duurzaamheid.

Zekerheden Fouragehandel Bus