Hoe werkt het?


Bij Fouragehandel Bus kunt u meebieden op strooisels en voerproducten. Onze veiling is op basis van afmijnen (veiling bij afslag): de veiling begint bij de startprijs en loopt vervolgens langzaam naar beneden. Wanneer u de eerste bent die bied wint u de veiling. De kunst is dus zo op een zo laag mogelijke prijs te komen maar wel als eerste te bieden. Dagelijks lopen er meerdere veilingen van 6:00 tot 22:30 uur. Om mee te doen aan de veiling doorloopt u de volgende stappen:

1. Maak een account aan of log in

Om als nieuwe klant gebruik te maken van het veilingsysteem moet u ingelogd zijn. Maak een account aan en log in om te zien waar de prijs nu op staat en om te kunnen bieden. Nadat u uw acount heeft aangemaakt moeten wij het account goedkeuren. Dit kan een tijdje duren. Zodra deze is goedgekeurd kunt u inloggen en bieden!

2. Bied mee

U plaatst een bod op een zelf bepaalde prijs onder de lopende prijs. Zodra de prijs tot jouw 'bod' is gezakt heeft u gewonnen. U krijgt een melding zodra een collega overbiedt of zodra u heeft gewonnen.

3. Bestelling afronden

Zodra u heeft gewonnen kunt u de bestelling afronden. U krijgt een mail met daarin een link om te betalen. Dit kunt u doen via de gebruikelijk betaalmethoden: Ideal, creditcard enz. U heeft het product nu gekocht voor een scherpe prijs!

4. Aflevering inplannen

Als uw bestelling bij ons binnen is, neemt de afdeling planning binnen 24 uur contact op om het meest ideale aflevermoment met u te bepalen. Zo krijgt u uw bestelling op een moment dat het u past!

 

Veiling uitleg