Pelfin Premium Pellets Naald- en Hardhout 12,5 kg

€ 4,70 (excl. btw)
Voor € 7.95 thuisbezorgd, gratis verzending vanaf €200,-
Bezorging 1-3 werkdagen
Nog 999 op voorraad
Pelfin Premium Pellets Naald- en Hardhout 12,5 kg
Product informatie

Pelfin Hard- en naaldhout houtpellets worden duurzaam en verantwoord geproduceerd daardoor brengen geen slakvorming of asresten met zich mee. Dit zorgt ervoor dat de pellets een duurzame en milieuvriendelijke keuze zijn. 

De pellets van Pelfin worden in zakken van 12,5 kilo verkocht. Dit is omdat de hele zak dan in het pelletreservoir past, daardoor blijft er geen restje pellets over in de zak en kan je die dus meteen weggooien! 

De bruine Pelfin houtpellets worden is een mix van naald- en loofhout. De donkere, bruine pelletsbranden heter en minder fel en zijn DIN plus gecertificeerd. De pellets zijn dan ook geschikt voor het verwarmen van grotere ruimtes.

Online bestelt u eenvoudig en snel uw gewenste pellets. Wilt u profiteren van flinke kortingen? Bestel dan een hele pallet. 

Netto gewicht 12,5 kg.
Kleur Bruin
Houtsoort 70% Loofhout 30% Naaldhout
Gebruikersadvies Voor in verbranders die geschikt zijn voor houtpellets.
Asgehalte < 0,7%
Calorische onderwaarde > 4. kWh/kg.

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Verhalen van boeren

Lees de ervaringen van de boeren

Arjan Pepers - Melkveebedrijf

Sinds ik mijn strooisel op de veilingsite van Fouragehandel Bus koop, heb ik een fikse kostenbesparing én word ik daarnaast altijd op de hoogte gehouden van de actuele aanbiedingen…

Mts Hamhuis - Melkveebedrijf

Dankzij de nieuwe site kan ik gewoon bestellen op mijn mobiel. Dat is gemakkelijk en scheelt mij een hoop tijd. Ook is het handig dat ik inzicht heb in mijn minas boekhouding, en mijn facturen kan downloaden