Houtvezel kopen

Houtvezel kopen? Houtvezel is het ideale strooisel voor in uw paardenstal of in uw kippenschuur.  Ons houtvezel is door ons uitstekende zeefproces een echt stofarm product, dit is ideaal voor de luchtwegen van uw dieren en van uw zelf. Dierenartsen raden houtvezel om deze reden vaak aan voor paarden en pluimvee!  Wij noemen het houtvezel maar het worden ook vaak houtkrullen genoemd.

Waarom houtvezel kopen als bodembedekker?

✓ Hoog absorptievermogen

(-) Kan niet op geknabbeld worden 

✓ Duurzaam

(-) Niet geschikt als ruwvoer 

Maak een account aan of log in om mee te doen aan de veiling of koop het product direct voor de getoonde prijs.
Let op: een nieuw account moet eerst worden goedgekeurd dit duurt gemiddeld 1 werkdag. 

1 Producten

Balen of losgestort houtvezel?

Bij Fouragehandel Bus heeft u de keuze uit meerdere soorten houtvezel. U kunt kiezen voor onze houtvezelbalen L (fijne krul) of voor onze XL-variant. De houtvezelbalen wegen ongeveer 20 kg per stuk.  U kunt ook kiezen voor ons losgestorte vuren houtvezel, dit is prijstechnisch zeer interessant en kunt u bestellen in zowel een halve als volle vracht. Zorg voor de beste houtvezel voor uw paard door te kopen bij Fouragehandel Bus!

Houtkrullen kopen

Houtkrullen zijn eigenlijk hetzelfde als houtvezels maar worden toch vaak als iets anders gezien. Het wordt als een mooi fijn strooisel gebruikt en is een mooi schoon product. Houtkrullen zijn daardoor één van de betere strooisels voor in de box. Ook zijn houtkrullen zeer scherp geprijsd. Kijk even rond en bestel gemakkelijk online.