Doorgangen en weidepoorten

Na het opzetten van uw weide is het belangrijk dat er natuurlijk ook doorgangen of poorten in de afrastering worden verwerkt. U wilt immers ook wel eens even bij uw dieren kijken, of bijvoorbeeld uw paard weer uit de weide halen voor een rit. Dan is het belangrijk dat er wel doorgangen in uw omheining zijn geplaatst. Bij Fouragehandel Bus vindt u dé producten om dat te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan poortgrepen en trekveren, zo komt u snel en gemakkelijk uw weide in zonder te veel moeite. 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat zijn messing koppelingen? 

Messing fittingen zijn verbindingen die worden gebruikt om bijvoorbeeld gasleidingen of waterleidingbuizen aan elkaar te verbinden. De koppeling of de fitting is dan het uitneembare verbindingsstuk wat wordt aangebracht zonder te lassen of te solderen. Dit soort koppelingen worden veel gebruikt in de installatietechniek, maar ook voor uw tuinslang of waterleiding is het ideaal. Bestel nu uw messing fittingen bij ons in de webshop! 

Snelle, solide en lekdichte koppelingen met een geka-koppeling! 

Onze geka koppelingen zijn messing fittingen die zorgen voor een snelle, solide en lekdichte verbinding van slangen of buizen. Geka koppelingen worden ook wel klauwkoppelingen of GK-koppelingen genoemd. De GK-koppelingen worden vooral vaak gebruikt bij het koppelen van waterslangen, zowel door professionals als particulieren. De geka koppeling wordt zo vaak gebruikt omdat hij voor iedereen erg toegankelijk is. Het is namelijk een simpele koppeling maar wel ongelooflijk sterk, solide en dus lekdicht. In ons assortiment vindt u de volgende geka koppelingen:  

  • Geka snelkoppeling 
  • Geka T-stuk 
  • Geka tuinspuit 
  • Geka koppeling met pilaar 
  • Geka koppeling met knelverbinding 
  • Geka koppeling met buitendraad 
  • En meer... 

Bestel nu een klauwkoppeling in onze webshop voor de laagste prijs! 

Vergeet niet de geka rubbers! 

Is het rubber van uw geka koppeling aan vervanging toe? Bestel dan een geka rubber bij Fouragehandel Bus. In ons assortiment vindt u allerlei verschillende geka rubbers en dus ook ongetwijfeld het rubber wat bij uw fitting past. Bestel ze snel! 

Voordelige kogelkraan 

Een kogelkraan is een kraan of klep die doormiddel van een bol gedeeltelijk of helemaal de leiding afsluit. Door te draaien gaat deze natuurlijk open. Een kogelkraan is vaak een duurzame keuze, omdat deze minder onderhoud vereist dan een schuifafsluiter. Op lange termijn is een kogelkraan dus voordelig! In onze webshop vindt u nu een prachtige messing kogelkraan.