Haspels, spanners en verbinders

De producten van Fouragehandel Bus zijn ideaal voor het plaatsen, verbinden of opspannen van uw bedrading. Een goede afrastering van uw weide is natuurlijk erg belangrijk, met een goede afrastering zorgt u ervoor dat uw dieren binnen het gebied blijven en niet ontsnappen. Daarvoor moet uw draad strak gespannen staan. Met de haspels, spanners en verbinders van Fouragehandel Bus zorgt u ervoor dat uw draad gespannen staat!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Haspel kopen

Met een schrikdraadhaspel van Fouragehandel Bus wordt het uitrollen van uw schrikdraad erg gemakkelijk gemaakt. Wij zorgen er namelijk voor dat u hier de haspel vindt die bij u past. Koop haspels met draagriemen, handgrepen of handige steunpoten die het gebruiken van een haspel extra gemakkelijk maken. Ook de draadafroller zorgt voor een snelle en goede afhandeling van de klus. Een haspel kopen bij Fouragehandel Bus is de beste optie als u kiest voor gemak én snelheid!

Duo haspel kopen

Met een duo haspel kunt u 2 draden tegelijk trekken. Met een praktische duo haspel kunt u veel tijd besparen als u graag 2 koorden tegelijk wil trekken. Een duo haspel kopen doet u bij Fouragehandel Bus!

Spanners kopen

Het is erg belangrijk dat uw schrikdraad strak gespannen staat, anders krijgen uw dieren de mogelijkheid om te ontsnappen. Spanners kopen bij Fouragehandel Bus is daarvoor de oplossing. Wij hebben draadspanners van hoge kwaliteit waarmee u gemakkelijk uw draad spant zonder dat dit de moeite kost van het oneindige trekken aan de draden. Draad opspannen is nog nooit zo gemakkelijk en snel geweest als met de draadspanners van Fouragehandel Bus, koop ze daarom nu!

Verbinder kopen

Met de handige verbinders van Fouragehandel Bus kunt u letterlijk alle kanten op, een koordverbinder, draadverbinder en lintverbinder. Ook hebben we kruisverbinders en draadklemmen, u vindt het allemaal bij Fouragehandel Bus. Draad verbinden? Voor een goede verbinding tussen uw draden koopt u een verbinder bij Fouragehandel Bus!

Gaaskrammen

Gaaskrammen kopen in hoge aantallen doet u bij Fouragehandel Bus, met de goedkope gaaskrammen van hoge kwaliteit zorgt u voor een goede bevestiging van uw gaas. Zo kunt u uw gaas strak plaatsen en zorgen voor een mooie en goede afrastering. Koop uw gaaskrammen bij Fouragehandel Bus!