Palen

Het afbakenen van uw erf of een weide waar uw dieren komen doet u met de weidepalen van Fouragehandel Bus. Wij bieden namelijk een aantal verschillende afrasteringspalen aan in onze webshop. Deze kunststof palen zorgen voor een stevige en solide afrastering. In ons assortiment vindt u palen voor de omheining van het merk AKO, hét merk voor afrastering. Deze palen van zowel staal als kunststof zijn van een hoge kwaliteit en worden door veel boeren, maar ook particulieren, erg gewaardeerd. Benieuwd wat u bij ons kunt halen? Kijk dan snel hier onder! 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Sterk staan met een AKO stalen hoekpaal 

De AKO stalen hoekpaal die u in ons assortiment vindt is erg sterk, en voor een hoekpaal is dat ontzettend belangrijk. Door dat uw afrastering bij een hoekpaal natuurlijk de hoek omgaat is het van belang dat een hoekpaal stevig staat, zodat de draad, het lint of het koord wat u gebruikt strak gespannen blijft. Een stevige AKO stalen hoekpaal gebruiken bij uw afrastering kan dus absoluut geen kwaad! 

Prima afrastering met onze kunststof weidepalen 

Met onze kunststof schrikdraad paaltjes zorgt u voor een prima afrastering van uw erf of weide. In eerste instantie zou u misschien denken dat kunststof palen te slap zijn om te dienen als weidepalen, dat is absoluut niet het geval. Onze kunststof schrikdraad paaltjes hebben namelijk een versterkte metalen voet. Op die manier zijn dit soort afrasteringspalen uiterst slagvast, van hoge kwaliteit en nagenoeg onbreekbaar. Tevens hebben de kunststof palen een verzinkte bodempen, zodat hij stevig in de grond blijft zitten. Bestel snel uw kunststof weidepalen bij Fouragehandel Bus voor de aller scherpste prijzen, en ervaar hoe ontzettend sterk ze zijn! 

Metalen of stalen AKO palen inclusief isolator, ideaal! 

Ook vindt u dunne metalen weidepalen in ons assortiment. Het mooie van deze palen is dat zij al voorzien zijn van een krulisolator, ideaal dus! De AKO metalen paal met krulisolator is dus ideaal voor een snelle, strakke en solide omheining van uw weide of erf. De schrikdraad paaltjes zijn dus voorzien van een isolator maar ook van twee grondpennen, zodat hij stevig in de grond staat en blijft staan. Ook vindt u een AKO veerstalen paal inclusief krulisolator. Deze paal zit hetzelfde in elkaar, alleen is deze van veerstaal gemaakt. Dit zorgt ervoor dat de paal extra flexibel is, mocht u dit willen. 

Kortom: Bij Fouragehandel Bus vindt u altijd de afrasteringspalen, weidepalen of schrikdraad paaltjes die u zoekt. Bestel daarom snel in onze webshop!