Accessoires

Voor het besproeien en beregenen van uw tuin heeft u af en toe wat accessoires nodig, of u wilt bijvoorbeeld weten hoeveel regen er is gevallen. Ook die accessoires vindt u bij Fouragehandel Bus, benieuwd wat u kunt tegenkomen in ons assortiment? Denk dan bijvoorbeeld aan: 

  • Regenmeters 
  • Kunststof snelkoppelingen 
  • Gardena waterstekkers 
  • En meer.. 

Bekijk hieronder ons assortiment en kijk of er iets voor jou tussen zit! 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hoeveel regenwater is er gevallen? 

Soms wilt u weten hoeveel regenwater er is gevallen in een bepaalde periode. Zo kunt u weten hoeveel water uw planten bijvoorbeeld hebben gekregen. Bij Fouragehandel Bus vindt u twee verschillende regenmeters, een met een metalen steel en een met een stokhouder. Ze zijn beide van hoge kwaliteit en het is maar net welke u prefereert. Koop snel een regenmeter in onze webshop! 

Kunststofsnelkoppelingen 

Tijdens de beregening van uw tuin heeft u vaak ook wat snelkoppelingen of andere koppelingen nodig voor uw tuinslangen of waterleidingen. Bij Fouragehandel Bus vindt u deze ook zeker tussen onze accessoires voor besproeiing en beregening. Bekijk snel ons assortiment en ontdek of u de koppeling vindt die u zoekt! 

Gardena accessoires 

Gardena is een erg populair tuinmerk, zo ook bij Fouragehandel Bus.  

Onmisbaar, Gardena rubber ringen 

Bij Fouragehandel Bus vindt u ook ontzettend veel Gardena rubber ring sets. Deze zijn belangrijk om de uw waterleiding sterk en stevig te houden. Met de Gardena rubber ringen kunt u uw koppelingen goed afsluiten en zijn ze waterdicht. Bestel snel uw rubber ringen bij Fouragehandel Bus!