Gardena Besproeiingscomputers, Timers en Sensoren

Voor uw Gardena besproeiingsinstallatie zijn er een paar ontzettend handige besproeiingscomputers, timers en sensoren om uw installatie te automatiseren. Bij Fouragehandel Bus vindt u een aantal producten die fantastisch zijn om hiervoor te gebruiken. Zo vindt u bijvoorbeeld: 

  • Gardena watertimers 
  • Gardena besproeiingscomputers 
  • Gardena waterverdelers 
  • En meer.. 

Al deze producten zijn van ontzettend hoge kwaliteit, Gardena is namelijk een hooggewaardeerd merk en levert kwalitatief sterke producten. Bij Fouragehandel Bus besteld u ze voor de scherpste prijzen! 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gemakkelijk instellen met een Gardena besproeiingscomputer 

Binnen ons assortiment vindt u een aantal verschillende computers. Met deze computers kan de besproeiing flexibel en individueel worden ingesteld, zo kunt u verschillende programma’s instellen en kunt u zo gemakkelijk bepalen wanneer er gesproeid wordt en wanneer niet. Bestel nu een van onze Gardena besproeiingscomputers en profiteer van de scherpste prijzen! 

Zelf bepalen met onze Gardena watertimer 

Een Gardena watertimer is ontzettend handig, hiermee bepaalt u namelijk hoelang u het water wilt laten stromen. Zo kunt u sproeitijden instellen van 5 tot 120 minuten. Met onze timer draait u de timer tot een bepaalde tijd, vervolgens gaat de timer aflopen en blijft het water stromen tot de timer weer op 0 staat. Ideaal dus voor als u bijvoorbeeld een bepaald stuk grond voor 10 minuten water wil geven maar er niet de hele tijd bij wilt blijven. Bestel snel een Gardena watertimer bij Fouragehandel Bus! 

De Gardena automatische waterverdeler 

In combinatie met een Gardena besproeiingscomputer kunt u met deze waterverdeler voor de besturing van twee tot maximaal zes besproeiingssectoren. Ontzettend handig dus. Bestel snel uw Gardena waterverdeler bij ons in de webshop.