Gardena Sproeiers en Sprinklers

Uw tuin heeft de nodige aandacht nodig om er goed uit te zien. Gardena sproeiers en Gardena sprinklers zijn van hoge kwaliteit en het merk staat al jaren bekend om haar kwalitatieve sproeiers en sprinklers! Een Gardena sproeisysteem kan daarom niet ontbreken in ons assortiment. Wij bieden veel Gardena sproeiers aan van hoge kwaliteit voor een lage prijs!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gardena sproeisystemen

Onze Gardena sproeiers:

  • Gardena zwenksproeier
  • Gardena cirkelsproeier
  • Gardena tuindouche
  • Gardena spuitpistool
  • Gardena broespistool
  • Gardena reinigingspistool
  • Gardena verlengstuk
  • En meer..

Gardena sproeiers kopen

De verschillende soorten Gardena sproeiers die wij aanbieden zijn geschikt voor veel verschillende doeleinden. Voor elke klus hebben wij een sproeisysteem voor u klaarstaan, waarmee u snel en gemakkelijk de gewenste oppervlakten besproeit. Voor de hoogste kwaliteit en de laagste prijs Gardena sproeiers bestelt u nu bij Fouragehandel Bus!

Gardena zwenksproeier

Een Gardena zwenksproeier is erg populair en is uitermate geschikt om uw tuin te besproeien. Deze sproeier is handig om te gebruiken voor vierkante oppervlakten, met een zwenksproeier zorgt u er namelijk voor dat deze oppervlakten gelijkmatig besproeid worden en ieder stukje dus evenveel water krijgt. Met een Gardena zwenksproeier kunt u zelf instellen binnen welke hoeken het water zich moet verspreiden. U kunt dit dus erg gemakkelijk aanpassen op de grootte van uw tuin. Een van hoge kwaliteit zwenksproeier koopt u hier voor de laagste prijs!

Gardena cirkelsproeier

Een Gardena cirkelsproeier is het ideale hulpmiddel om de wat grotere tuin mee te besproeien. De naam van deze soort sproeier zegt het al, het product draait in een cirkel terwijl het sproeit. Met dit Gardena sproeisysteem kunt u oppervlakten van tot wel 250m². Ook kunt u een hoek instellen om ervoor te zorgen dat u maar een bepaald gedeelte sproeit. De beste Gardena cirkelsproeiers zijn nu hier te bestellen!

Gardena tuindouche

Een Gardena tuindouche is heerlijk voor in de zomer om even verkoeling op te zoeken als u ligt te zonnen in uw tuin. Ook is het hebben van een tuindouche erg handig als u een jacuzzi, zwembad, hottub of iets dergelijks in uw tuin heeft. Even douchen voordat u het water ingaat voorkomt dat het water vies wordt, zo hoeft het filtersysteem van uw zwembad, hottub of jacuzzi minder werk te verrichten  waardoor deze langer meegaan. Een Gardena tuindouche is gemakkelijk in gebruik en ook weer erg makkelijk op te bergen doordat ze bestaan uit een dunne stang waardoor ze weinig ruimte in nemen.  Een topkwaliteit Gardena tuindouche bestelt u nu hier!

Gardena sprinkler

Een Gardena sprinkler geeft hetzelfde effect als een cirkelsproeier. U kunt een sprinklersysteem installeren onder de grond, dit is perfect als u geen zin heeft om uw gazon met de hand te sproeien of om een cirkelsproeier, zwenksproeier of andere sproeier neer te zetten. Zo kunt u automatisch uw tuin besproeien met behulp van kwalitatieve Gardena sprinklers!

Gardena spuitpistool

Met een Gardena spuitpistool kunt u alle kanten op. Dit product is geschikt voor het reinigen van bijvoorbeeld uw terras én voor het besproeien van uw planten. Dit spuitsysteem kan ingesteld worden op verschillende standen waardoor u kan kiezen voor een harde straal of een nevelsysteem. De ideale tool om uw tuin van haar behoeftes te voorzien! De goedkoopste Gardena spuitpistolen kunt u nu bij Fouragehandel Bus bestellen!

Gardena broespistool

Een Gardena broespistool is perfect voor het besproeien van bloembedden en grote oppervlakken. Een broespistool heeft veel verschillende waterstraalvormen: broesstraal, sproeinevel, perlator straal, harde straal en platte straal. Dit zorgt ervoor dat u met een Gardena broespistool alle kanten op kan en voor veel verschillende doeleinden kunt gebruiken. U kunt nu ook een Gardena verlengstuk bestellen om nog verder of hoger te reiken met uw Gardena broespistool. Bestel er nu een voor de laagste prijs van Nederland!