Gieters en spuiten

Alles wat in uw tuin leeft heeft water nodig. Gras, planten, bomen, allemaal kunnen ze niet zonder. Het bewateren gebeurt natuurlijk niet vanzelf, en in droge periodes moet u dit zelf doen. Gieters, spuiten en sproeiers zijn handige hulpmiddelen bij het bewateren van uw groen. Met gieters en spuiten is het namelijk erg makkelijk om grote hoeveelheden water over uw groen te verdelen op de juiste manier waarop uw planten de juiste hoeveelheid water krijgen. Koop nu bij Fouragehadel Bus!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Gieters kopen

De gieters van Fouragehandel Bus zijn ideaal voor u en uw tuin. Er zit veel grip op de handvaten van onze gieters waardoor u ze gemakkelijk kunt tillen. Bij ons zijn gieters in verschillende maten te verkrijgen: 

  • Gieter 3 liter 
  • Gieter 5 liter 
  • Gieter 9 liter 
  • Gieter 10 liter 

Ook van zijn er gieters beschikbaar van verschillende materialen zoals kunststof en metaal, een gieter kopen doet u bij Fouragehandel Bus! 

Spuit kopen

De tuinspuiten van Fouragehandel Bus zijn gemakkelijk in gebruik en zijn net als onze gieters ideaal voor het bewateren van uw tuin of planten. Wij bieden veel verschillende soorten tuinspuiten zoals handsproeiers, plantenspuiten en fijnsproeiers. Allemaal zijn ze stuk voor stuk geschikt voor het verzorgen van uw planten, iedere spuit op zijn eigen manier. Bestel snel en voordelig een van uw tuinspuiten bij Fouragehandel Bus! 

Hoe vaak heeft mijn plant water nodig?

Hoe vaak een plant water nodig heeft hangt van verschillende dingen af. Staat de plant bijvoorbeeld buiten of binnen? Of is er regenval of is het droog weer? Dit zijn allemaal factoren die ermee te maken hebben of u uw planten extra water moet geven of niet. Ook de soort plant heeft invloed op de waterbehoefte van het organisme.  

De meeste planten hebben gemiddeld één keer per week water nodig, wat belangrijk is dat u de kluit of de grond van de plant checkt op de vochtigheid. Als dit erg droog is, is het nodig om de plant te bewateren. Als u exact wilt weten hoe vaak uw plant water nodig heeft is het handig om uit te zoeken om welke plant dit gaat en om dit te onderzoeken. Voor al uw gieters en spuiten voor het bewateren van deze planten bestelt u snel en voordelig in onze webshop!