Drukspuiten

De drukspuit, misschien kent u dit product ook wel als ‘onkruidspuit’, ‘onkruid sproeier’ of ‘plantenspuit’. Een druksproeier is een handige tool om in uw tuin het onkruid te bestrijden, planten te verzorgen of uw terrastegels schoon te maken. Wilt u graag een drukspuit kopen? Bij Fouragehandel Bus hebben wij de hoogste kwaliteit drukspuiten van de merken Gloria, Gardena en meer. Dit zijn de beste druksproeiers die er verkrijgbaar zijn, een drukspuit kopen doe je dus bij Fouragehandel Bus!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat kunt u met een drukspuit?

 • Onkruid weghalen
 • Planten verzorgen
 • Schoonmaken

Drukspuiten kunt u vullen met allerlei verschillende vloeistoffen. Daardoor kunt u deze tool voor verschillende bovenstaande doeleinden gebruiken. Wij van Fouragehandel Bus zijn gespecialiseerd in de verkoop van drukspuiten, en bieden een breed assortiment wat aansluit op elke gelegenheid. Koop daarom nu bij Fouragehandel Bus uw drukspuit!

Hoe werkt een drukspuit?

Door te pompen creëert u druk op het reservoir waarin u water of andere vloeistoffen in kunt doen. Vervolgens hoeft u alleen maar te richten en kunt u na een keer knijpen met precisie het middel op de gewenste plek spuiten.

Hoe groot is een drukspuit?

Er zijn veel verschillende formaten, vormen en types drukspuiten. Bij Fouragehandel Bus bieden wij drukspuiten aan van 1 liter tot maar liefst 18 liter. Voor iedere gelegenheid is er een drukspuit die daarbij past. De standaard maten bij ons bestaan uit:

 • Drukspuit 1 liter
 • Drukspuit 3 liter
 • Drukspuit 5 liter
 • Drukspuit 8 liter
 • Drukspuit 10 liter
 • Drukspuit 12 liter
 • Drukspuit 16 liter
 • Drukspuit 18 liter

Een kleine druksproeier van 1 tot 5 liter is ideaal voor u als u enkel een paar planten wilt verzorgen, of eventueel een klein oppervlakte wilt schoonspuiten. Kleinere drukspuiten worden ook vaak plantenspuiten genoemd. Plantenspuit kopen? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Voor het bestrijden van grote hoeveelheden onkruid of schoonmaken van grote oppervlakken kunt u beter kiezen voor een groter formaat drukspuit. In de groottes van 5 tot 18 liter zijn veel verschillende uitvoeringen. Voor meer informatie daar over kunt u hieronder verder lezen.

Rugspuit

Een rugspuit is een drukspuit van een groter formaat, die u om kunt slaan als een rugzak. Dit zorgt voor meer comfort tijdens het gebruiken van de spuit, omdat u die op deze manier niet mee hoeft te dragen. Aan de zijkant van de drukspuit zit een pomp, waarmee u langs uw lichaam naar voren kunt pompen om de druk te creëren. U kunt naar keuze links- of rechtshandig pompen. Een rugspuit kopen doe je bij Fouragehandel Bus!

Elektrische drukspuit

Geen zin om handmatig te pompen? Dat kunnen we begrijpen, met een elektrische drukspuit doet de accu het pompwerk voor u en hoeft enkel met de spuitstok te richten en te spuiten. Het gebruiken van een elektrische drukspuit kan ook nog eens comfortabel worden gemaakt, omdat u bij Fouragehandel Bus ook een elektrische rugspuit kunt kopen!

Onderdelen drukspuit

Mocht er onverhoopt iets defect gaan bij het gebruiken van uw drukspuit, bieden wij bij Fouragehandel Bus allerlei losse onderdelen van drukspuiten aan. Zo kunt u gemakkelijk een nieuw onderdeel bestellen als deze onverhoopt defect is geraakt.

Azijn in een drukspuit

Drukspuiten zijn vaak niet geschikt voor azijn. Azijn is een zuur product en een groot aantal spuiten zal hierdoor beschadigen. Wilt u graag uw onkruid behandelen met azijn raden wij u aan om een drukspuit aan te schaffen die geschikt is voor azijn. Bij Fouragehandel Bus hebben wij de ‘Gloria Prima 5 Plus 5L’, deze drukspuit is erg gemakkelijk in gebruik, en is de beste drukspuit tegen azijn! Voor elke situatie kunt u dus een drukspuit kopen! Bestel nu!