Onkruidbestrijding

Onkruid is een vervelend iets, en het lijkt soms wel alsof u er nooit van af komt. Door ons is dat verleden tijd. Met onze producten is onkruid bestrijden nog nooit zo gemakkelijk geweest! Door onze handige producten is onkruid verwijderen geen probleem meer en bent u binnen no-time van uw onkruid af. Koop snel onze onkruid verdelgers van hooggewaardeerde merken zoals ‘Protect Garden’!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Onkruid bestrijden

Onkruid bestrijden is een lastig iets, als het half gebeurd komt het onkruid namelijk altijd weer terug. Daarom volgt hier een stappenplan waarmee u ervoor zorgt dat uw onkruid weg gaat én blijft!

  • Stap 1: Controleer uw tuin op álle plekken waar onkruid aanwezig is.
  • Stap 2: Bewerk ál het onkruid met het door u gekozen middel.
  • Stap 3: Controleer na 3 weken uw tuin op onkruid, als er nog onkruid aanwezig is moet u dit opnieuw grondig bewerken.
  • Stap 4: Het onkruid verwijderen is klaar!

Onkruid bestrijden was nog nooit zo gemakkelijk met de producten van Fouragehandel Bus!

Onkruidverdelger kopen

Een onkruidverdelger, ook wel herbicide genoemd, is een chemisch middel. De naam zegt het al: Het verdelgt onkruid. Dit chemische middel doodt onkruid tot aan de wortels en is ideaal om te gebruiken bij het onkruid bestrijden. Koop hier nu uw onkruidverdelger voor een lage prijs!

Roundup onkruid

Roundup is een onkruidbestrijdingsmerk van hoge kwaliteit. Dit hooggewaardeerde merk heeft vele verschillende producten voor het onkruid verwijderen. Zo vindt u altijd het onkruidbestrijdingsproduct wat u nodig heeft. Roundup heeft kant-en-klare sprays en drukspuiten gevuld met middelen die onkruid verwijderen. Deze kant-en-klare onkruidbestrijders zijn uitermate geschikt voor het verwijderen van uw onkruid.

Ook hebben wij Roundup concentraten in ons assortiment, met deze concentraten kunt u zelf uw eigen drukspuiten of sprays vullen om uw onkruid te bestrijden. Koop nu de producten van Roundup met de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs bij Fouragehandel Bus!

Protect Garden

Ook Protect Garden is een hooggewaardeerd tuinmerk wat producten aanbiedt die uw tuin beschermen. Dit merk kan dan natuurlijk niet ontbreken binnen ons assortiment. Producten van dit merk kunnen u helpen bij onkruid verwijderen en bestrijden, maar ook voor bij het aanleggen van uw tuin heeft Protect Garden een aantal geweldige producten klaarstaan. Hierbij moet u denken aan onkruidverdelgers, maar ook aan stekpoeder wat helpt bij het wortelen van sierplanten. Bij ons kunt u terecht voor de producten van Protect Garden, koop ze nu!

Mosmiddel

Met het gebruik van mosmiddel kunt u gemakkelijk mos bestrijden in uw tuin. Dit middel zorgt voor een effectieve behandeling tegen mos. U kunt het middel gemakkelijk over uw tuin heen strooien en het product doet de rest. Het is verpakt in een handige strooidoos waardoor u dit gemakkelijk en snel direct uit de doos kan strooien. Koop nu voordelig en snel uw mosmiddel bij ons!