Kalverflessen en toebehoren

Uw kalveren spenen is natuurlijk een belangrijke taak voor u als boer. Daarvoor heeft u een aantal producten nodig om het spenen van de kalveren goed te laten verlopen. In onze webshop vindt u allerlei producten zoals kalverflessen en toebehoren van hoge kwaliteit voor de scherpste prijs. Aan het materiaal mag het niet liggen als het aan Fouragehandel Bus ligt, bestel daarom snel & voordelig in onze webshop!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Een kalverspeen is een van de belangrijkste producten voor het spenen van kalveren, zonder goede speen is dit namelijk niet te doen. Bij Fouragehandel Bus hebben we de volgende kalverspenen voor u klaar liggen:

  • Drijfspeen
  • Latex kalverspeen
  • Rubber kalverspeen
  • Kalverspeen met ventiel
  • En meer..

Met onze kalverspenen zorgt u ongetwijfeld voor een goede ervaring voor u en uw kalveren, wacht daarom niet en bestel!

Kalverdrinkflessen in alle soorten en maten

Met een kalverdrinkfles geeft u uw kalveren snel en gemakkelijk één voor een hun voeding, zo kunt u exact meten én weten hoeveel welk kalf heeft gedronken. Erg handig dus. Wij bieden verschillende kalverdrinkflessen die in allerlei soorten en maten beschikbaar zijn. Ook hebben we een ophanger waarmee u gemakkelijk een kalverdrinkfles ophangt.  Neem eens een kijkje in onze webshop en ontdek het assortiment!

Kalveremmer voor meer in minder tijd!

Een óf meerdere kalveren spenen was nog nooit zo gemakkelijk als met een kalveremmer van Fouragehandel Bus. Kalveremmers met één speen of met vijf zijn nu beschikbaar in onze webshop. Door gebruik te maken van dit soort kalveremmers kunt u snel en gemakkelijk uw kalveren spenen. Koop ze nu!

Kalversonde

Als u voor sondevoeding heeft gekozen voor uw kalveren zit u bij ons ook goed. Wij hebben een aantal handige kalversonde producten die top zijn voor u als boer! Bekijk ze snel in onze webshop.