Koeborstels en onderdelen

De koeborstels van Fouragehandel Bus zijn van hoge kwaliteit en worden snel en voordelig bij u thuis geleverd. Een koeborstel of veeborstel bevorderd de gezondheid van uw koeien, en is dus altijd fijn om te hebben op uw boerderij. De koe zelf wordt hier gelukkig en schoon van, en een gelukkige en blije koe geeft meer melk. Dit betekent dus veel voordelen voor u en uw koeien tegelijk. Bestel snel een koeborstel bij Fouragehandel Bus!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Koeborstel kopen 

Een koeborstel kent veel voordelen, zoals gezegd wordt de koe hier blij van en geeft ze daardoor meer melk. Maar wat zijn die voordelen van een veeborstel dan precies? En waarom zou u koeborstels gebruiken?  

De koeborstel of veeborstel verwijderd dingen zoals parasieten, mijten, luizen en schimmels die de jeuk van de koeien veroorzaken. Door de borstel wordt de huid van de koe dus gezonder. Tevens geeft een koeborstel de koe ook nog eens een heerlijke massage, deze massage zorgt voor een betere bloedsomloop van de koe. Een betere bloedsomloop activeert de stofwisseling. Ook werkt een veeborstel ontspannend en neemt de stress van de koeien af, al met al resulteert een koeborstel dus in een gezondere, rustigere en blijere koe. Bestel daarom snel uw veeborstel bij Fouragehandel Bus! 

Happy cow koeborstel kopen

Happy cow koeborstels zijn van hoge kwaliteit en worden automatisch aangedreven wanneer de koe haar lichaam hier tegen aandrukt. Een automatisch aangedreven roterende koeborstel zorgt voor een optimale verzorging van de huid van de koe, en daarmee zijn happy cow koeborstels een van de meest effectieve en beste roterende koeborstels die er zijn te verkrijgen. In onze webshop kunt u er snel en voordelig een bestellen! 

VINK koeborstel kopen

Een VINK koeborstel is een simpelere uitvoering van de veeborstel, maar werkt ook zeker goed. De koe loopt zelf langs de borstels en door de lopende beweging wordt de huid van het dier gereinigd. De speciale nylon borstels van VINK koeborstels zijn in elke richting beweegbaar, zodat het niet uitmaakt op welke manier de koe hier langsloopt. Bestel nu gemakkelijk uw VINK koeborstel bij Fouragehandel Bus! 

Onderdelen koeborstel

Ook de onderdelen van een koeborstel zitten onder andere binnen ons assortiment, u kunt hier bij denken aan: 

  • Printplaat koeborstel 
  • Losse borstels 
  • Sensors 
  • En meer… 

Koop nu u onderdelen bij Fouragehandel Bus!