Melkstallen en toebehoren

Melken, vaak een van de belangrijkste dingen die moet gebeuren op de boerderij. Als boer wilt u natuurlijk dat uw koeien zoveel mogelijk melk afgeven. Daarbij zijn niet alleen een gezond en gelukkig leven van de koe belangrijk, maar ook de tijd in de melkstal voor u en uw koeien is natuurlijk belangrijk. Producten voor tijdens het melken en toebehoren bestelt u nu voordelig in onze webshop!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Elektrische melkverwarmer voor kalveren

Voordat u koemelk aan uw kalveren geeft, moet u weten dat melk wat direct uit de melkstal komt vaak te koud is voor de kalveren. Daarom is het beter om de koemelk eerst te verwarmen met een elektrische melkverwarmer. Met zo’n melkverwarmer is koemelk ontzettend snel op de juiste temperatuur, zo’n 42 °C. Door het verwarmingselement in een emmer met melk te dompelen is de koemelk dus binnen no-time op temperatuur, waardoor u uw kalveren melk met de juiste temperatuur kunt voederen. Bestel snel & voordelig uw elektrische melkverwarmer bij ons in de webshop!

Schoon werken met een melkschort

Een melkschort is ideaal voor gebruik bij het melken en schoonmaakwerkzaamheden. Onze schorten zijn waterdicht waar door ze water en andere vuiligheden weren en uw kleding dus schoon en droog blijft als u aan het melken bent. Ook zijn onze melkschorten zuurbestendig en bovendien erg gemakkelijk te reinigen na gebruik. U kunt dit melkschort gemakkelijk dragen door een halsband en een koord om uw middel. Een melkschort kopen van hoge kwaliteit voor een scherpe prijs? Dat doet u natuurlijk bij Fouragehandel Bus!

Melkmouwen voor droge en schone armen

Met melkmouwen beschermt u uw armen tegen vochtigheid of viezigheid en kunt u melken zonder dat u vieze, koude of vochtige armen krijgt. Ook onze melkmouwen zijn weer gemakkelijk te reinigen en zorgen voor een fijnere melkervaring als boer. Koop ze nu!

Melkstoeltje kopen

Een melkstoeltje kan ontzettend handig zijn tijdens het melken. Ons ‘Melkstoeltje model Texas’ is voorzien van een nylon buikruim en een verende poot. U bevestigd het stoeltje aan uw lichaam doormiddel van de nylon riem en in plaats van door uw hurken te gaan of te bukken kunt u gewoon gaan zitten, doordat het melkstoeltje aan u bevestigd is. Het stoeltje natuurlijk ook gebruikt worden bij andere werkzaamheden waarbij u laag bij de grond moet werken, twijfel daarom niet en bestel snel uw melkstoeltje voor een fijnere werkervaring!