Onthoornen

Het onthoornen van koeien is iets wat boeren vaak doen, en daar zijn natuurlijk belangrijke redenen voor. Voor de beste onthoorningsapparaten raden wij u aan eens een kijkje te nemen binnen ons assortiment. Wij bieden namelijk verschillende soorten producten aan voor het onthoornen van uw vee. Koop nu uw onthoorningsproducten bij Fouragehandel Bus!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Buddex onthoornapparaat

Met het Buddex onthoornapparaat zorgt u voor een snelle en gemakkelijke verwijdering van de hoorns van een koe. Binnen enkele seconden is het apparaat opgewarmd tot maar liefst 700 graden Celsius. Door dat het Buddex onthoornapparaat draadloos is kunt u snel en gemakkelijk uw vee onthoornen zonder last te hebben van draden. Met een volle accu kunt u dan ook ongeveer zo’n 40 kalveren onthoornen. Koop nu uw Buddex onthoornapparaat bij Fouragehandel Bus! 

Onthoornapparaat met trafo

Onze onthoornapparaten met trafo, oftewel transformator zijn ook ideaal voor het onthoornen van uw koeien of vee. Het apparaat is snel warm en zorgt ook voor een snelle verwijdering van de hoorns van een koe. U werkt niet met een accu maar met een snoer, en zo kunt u dus eindeloos door totdat al uw vee onthoornd is. Bestel snel en voordelig een onthoornapparaat met trafo in onze webshop! 

Onthoornzaag

U kunt ook uw vee onthoornen met behulp van een onthoornzaag. Met handgrepen en een draadzaag gaat u zelf te werk, en onthoornd u uw vee zonder elektriciteit of hitte. Een onthoornzaag is een erg goedkope optie en deze raden wij dan ook aan als u een kleine hoeveelheid koeien wilt onthoornen. Koop nu uw onthoornzaag bij ons! 

Waarom koeien onthoornen?

Koeien worden onthoornd omdat dit de veiligheid van hunzelf, hun soortgenoten en uw te bevorderen. Het verwijderen van de hoorns voorkomt dat ze zichzelf, hun soortgenoten of u verwonden. Het onthoornen van uw koeien is daarom erg belangrijk, bestel nu al uw onthoorningsproducten bij Fouragehandel Bus!