Geit en schaap

Wij van Fouragehandel Bus weten hoe belangrijk een goede verzorging van uw geiten en schapen is. Daarom bieden wij een aantal verschillende producten aan die bijdragen aan de gezondheid van uw dieren. In ons assortiment vindt u allerlei producten die het welzijn van uw geiten en schapen bevorderen. U vind bijvoorbeeld spenen en emmers om lammeren te voorzien van de juiste voeding. Daarnaast is bijvoorbeeld hoefverzorging ook ontzettend belangrijk, daarom vindt u ook producten zoals hoefmesjes, scharen en gel. Drie keer per jaar de hoeven van uw dieren verzorgen geeft bacteriën namelijk geen enkele kans. Met onze producten blijven uw schapen dus gezond en blij! 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Schapen scheren met een goede schapenscheermachine 

Schapen scheren is natuurlijk ontzettend belangrijk, door het scheren is het schaap namelijk voor een bepaalde periode bescherm tegen myiasis. Ook is het in de zomer veel fijner voor het schaap zelf, met een dikke vacht krijgt het dier het namelijk veel te warm. Bij Fouragehandel Bus vindt u schapenscheermachines van de volgende merken: 

  • Hauptner schapenscheermachine 
  • Liscop schapenscheermachine 
  • Heiniger schapenscheermachine 
  • En meer.. 

Bestel dus snel een schapenscheermachine van hoge kwaliteit bij Fouragehandel Bus!  

Lammeren spenen en laten drinken 

Voor lammeren is het ontzettend belangrijk dat zij de juiste voedingsmiddelen binnen krijgen. Met de producten van Fouragehandel Bus wordt u dat een stukje gemakkelijker gemaakt. In ons assortiment vindt u onder andere: 

  • Drinkemmers 
  • Spenen 
  • Drinkflessen 
  • En meer.. 

Als u dus ook wilt zorgen voor een goede start van het leven van uw lammeren koopt u producten van Fouragehandel Bus, zodat u uw lammeren zonder moeite kunt spenen en voeden! 

Halsters, riemen en tuigjes voor uw schapen en geiten 

Ook vindt u allerlei producten zoals halsters, riemen en tuigjes bij Fouragehandel Bus. Deze producten zijn van hoge kwaliteit en van materialen zoals nylon of leer. 

  • Dektuig ram 

Het ‘dektuig ram’ is onmisbaar op uw schapenboerderij. Een dektuig is handig omdat u zo kunt controleren welke schapen gedekt zijn. Een soort automatische boekhouding eigenlijk. Bestel nu een dektuig bij Fouragehandel Bus! 

  • Riemen en halsters 

Ook vindt u schapenhalsters en schapenriemen om uw schapen te leiden of vast te zetten. U kunt ze vinden van sterke materialen zoals nylon en leer. 

Bestel nu al uw producten voor uw schapen en geiten bij Fouragehandel Bus en profiteer van de hoogste kwaliteit voor de aller scherpste prijs!