Baggergereedschap

Het is belangrijk dat u uw sloot af en toe even word schoon gemaakt. Dit bevorderd natuurlijk de hygiëne en daarmee de gezondheid van uw land en dier. Met baggergereedschap kunt u dit erg gemakkelijk, snel en effectief met de hand doen. Dit baggergereedschap is erop ingericht om op allerlei verschillende manieren de bagger uit uw sloot te halen. Al ons baggergereedschap is van het hooggewaardeerde merk ‘De Wit’ en daarmee garanderen we de beste kwaliteit voor een scherpe prijs. Bekijk snel ons gehele assortiment! 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat voor soorten baggergereedschap? 

Bij Fouragehandel Bus hebben we voor het baggeren een aantal verschillende soorten baggergereedschappen van hoge kwaliteit. Zo maken we het baggeren voor u erg gemakkelijk en voor iedere klus hebben wij het juiste stuk gereedschap. Wij verkopen namelijk een groot aantal verschillende soorten baggergereedschap, waaronder: 

  • Sloothaak 
  • Sloothekkel 
  • Sloothaaksteel 
  • Baggernet 
  • Baggerbeugel  

Gemakkelijk hekkelen met een sloothaak 

Met een sloothaak van Fouragehandel Bus is de sloot hekkelen zo gepiept. Ons assortiment sloothaken bestaat uit: 

  • Sloothaak 4 tanden 
  • Sloothaak 6 tanden 
  • Sloothaak 8 tanden 

Stuk voor stuk zijn deze baggergereedschappen van hoge kwaliteit en zorgen voor een snelle en gemakkelijke hekkel-ervaring. Bekijk ze nu in onze webshop! 

Scheppen met een baggerbeugel 

Misschien kent u de baggerbeugel ook wel als trekbeugel of flodderbeugel, dit gereedschap is een soort schepnet om bagger van de bodem van uw sloot of vijver te scheppen. De baggerbeugel van Fouragehandel Bus is van sterk materiaal en los te bestellen. Daarnaast kunt u een sterk 9-knoops baggernet bestellen om te bevestigen aan uw baggerbeugel. Met onze baggerbeugel en baggernet is baggeren nog nooit zo makkelijk geweest!  

Sloothaaksteel 

Zonder een sloothaaksteel wordt het baggeren lastig, omdat u met een sloothaaksteel natuurlijk veel verder reikt en anders de bodem van de sloot niet kan bereiken. Onze sloothaaksteel is te bevestigen op al onze sloothaken, baggerbeugels en baggerringen. U kunt deze dus niet missen tijdens het baggeren, bestel hem daarom nu!