Bezems en Vloertrekkers

Uw vloer vies? Wacht dan niet langer en neem een kijkje binnen ons reuze assortiment van bezems en vloertrekkers, onze producten zorgen ervoor dat uw vloer binnen no-time weer schoon wordt. Of dat nou gebeuren moet door te vegen of te trekken, het is geen probleem! Bestel snel & voordelig uw bezems en vloertrekkers bij Fouragehandel Bus!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bezems kopen

Bij Fouragehandel Bus bieden wij ontzettend veel verschillende soorten bezems aan, om het allemaal wat overzichtelijker te maken staan ze hier op een rijtje: 

  • ‘Gewone’ bezem 
  • Straatbezem 
  • Terrasbezem 
  • Gemeentebezem 
  • Huishoudbezem 
  • Heksenbezem 
  • En meer.. 

Ook bieden wij naast bezems natuurlijk vloertrekkers aan, maar ook producten zoals gootreinigers, onkruidborstels en voegenborstels. Deze producten zijn ideaal voor het reinigen van de vloer, goot of voegen. Bestel snel uw bezem, vloertrekkers, gootreinigers, onkruidborstels of voegenborstels bij Fouragehandel Bus! 

Buiten vegen met een straatbezem

Een straatbezem is een bezem waarmee u gemakkelijk vuil opveegt buitenshuis. De borstels zijn gemaakt van een soepel materiaal genaamd polypropyleen waardoor u gemakkelijk buitenshuis vuil opveegt. Bestel nu een straatbezem in onze webshop. 

Een schoon terras met een terrasbezem

Een terrasbezem is zoals de naam al zegt, ideaal voor het schoonvegen van terrassen en balkons. Op deze plekken liggen vaak dingen zoals bladeren of takjes, en met een terrasbezem veegt u deze gemakkelijk weg. Koop nu uw straatbezem bij Fouragehandel Bus! 

Gemeentebezem kopen voor het echte werk

Een gemeentebezem is een erg sterke bezem, die geschikt is voor het vegen van beton, grof vuil of andere zwaardere dingen. Door het sterke materiaal kunt u dit soort dingen zoals beton gemakkelijker vegen met behulp van een gemeentebezem. Bestel snel & voordelig een gemeentebezem in onze webshop! 

Nostalgische hekzenbezem kopen

Deze nostalgische bezem is breed inzetbaar, helaas wel alleen voor het vegen en niet voor het vliegen. Met een heksenbezem kunt u iedere kant op en vooral het nostalgische idee achter de bezem is wat de een heksenbezem interessant en leuk maakt om te hebben. Voor de rest is een heksenbezem natuurlijk prima om de vloer of iets anders mee aan te vegen. Bestel nu uw nostalgische heksenbezem! 

Voegen schoonmaken met een voegenborstel

Voegen zijn vaak lastig schoon te maken, doordat de borstels van een bezem of kleine borstel er niet goed tussen kunnen komen. Een voegenborstel is daarom de ideale oplossing om uw voegen mee schoon te vegen. Met een voegenborstel komt u gemakkelijk tussen de voegen en deze zijn binnen no-time weer schoon. Bestel nu uw voegenborstel bij Fouragehandel Bus! 

Uw tuin onkruidvrij met onze onkruidborstels

Met onkruidborstels verwijdert u snel en gemakkelijk onkruid tussen uw terras of tegels, en bent u weer verzekerd van een onkruidvrij terras. Bestel snel uw onkruidborstel bij ons in de webshop! 

Gootreiniger kopen

Met een Gardena gootreiniger reinigt u snel en gemakkelijk uw dakgoten. De gootreiniger heeft aan de éne kant 2 krabbers en aan de andere kant stevige borstels waardoor u met de krabbers gemakkelijk vuil kunt verwijderen en met de borstels de goot verder kunt schoonmaken. Bestel snel uw handige gootreiniger in onze webshop!