Borstels en Schrobbers

Voor het schoonmaken van bijna alles kunt u borstels en schrobbers gebruiken, bij Fouragehandel Bus bieden wij een erg breed assortiment aan van allerlei borstels en schrobbers. Voor elke situatie hebben wij dé borstel of schrobber waar u naar zoekt, wacht dan ook niet langer en bestel uw gewenste borstel of schrobber bij Fouragehandel Bus!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Onze borstels en schrobbers

Bij Fouragehandel Bus hebben we ontzettend veel verschillende borstels en schrobbers, een aantal hiervan zijn: 

  • Wasborstels 
  • Werkborstels 
  • Voetenvegers 
  • Telescopische wasborstels 
  • Stoffer en blik 
  • Nagelborstels 
  • Ragebol 
  • Handborstels 
  • Afwasborstels 
  • En meer… 

Wasborstel kopen

Met onze wasborstels kunt u gemakkelijk en effectief uw auto, trekker of dergelijke dingen wassen met de hand. Ook hebben we bijvoorbeeld een Gardena autowasset binnen ons assortiment, waarmee u allerlei handige tools binnen sleept voor het wassen van uw auto of trekker. Met de wasborstels van Fouragehandel Bus maakt u dus snel en gemakkelijk uw auto of trekker schoon, bestel daarom snel & voordelig in onze webshop! 

Werkborstel kopen

Onze werkborstels zijn breed inzetbaar en u kunt ze voor allerlei dingen gebruiken. Ze zijn ideaal voor het verwijderen van droog vuil zoals stof. Door de zachte haren komen onze werkborstels tussen alle kleine gaatjes en spleten en zijn ze ideaal voor gebruik om kleine voorwerpen te reinigen. Koop nu uw werkborstel bij Fouragehandel Bus! 

Voetenvegers kopen

Met de voetenvegers van Fouragehandel Bus zorgt u ervoor dat u en uw gasten altijd voorzien zijn van schoon schoeisel. Op bijvoorbeeld een boerderij kan veel klein vuil liggen, met een voetenveger maakt u uw schoenen of laarzen gemakkelijk en snel schoon. Voor een voetenveger van hoge kwaliteit bestelt u nu bij Fouragehandel Bus! 

Stoffer en blik kopen

Met een stoffer en blik van Fouragehandel Bus reinigt u gemakkelijk platte oppervlaktes, met de stoffer en blik veegt u het vuil snel en gemakkelijk in het blik om het vervolgens weg te gooien. Bestel nu snel & voordelig uw stoffer en blik bij Fouragehandel Bus! 

Ragebol kopen

Een ragebol is een stoffer met een lange stok, met een ragebol komt u gemakkelijk op hoge plekken zoals het plafond. Het plafond wordt vaak vergeten bij het schoonmaken maar deze is natuurlijk ook niet altijd schoon. Met een ragebol verwijderd u gemakkelijk en snel spinnenwebben, stof of andere viezigheden van uw plafond of andere plekken waar u anders niet gemakkelijk bij kunt. Koop nu uw ragebol in onze webshop! 

Handborstel kopen

Met een handborstel kunt u alle kanten op, dit wordt een handborstel genoemd omdat er een steel aanzit met een handgreep. Zo kunt u gemakkelijk allerlei dingen schoonmaken met de handborstels van Fouragehandel Bus. Bij ons bestelt u nu snel & gemakkelijk uw handborstels! 

Nagelborstel kopen

Tijdens het werk is het logisch dat er af en toe viezigheid onder uw nagels komt te zitten en dit is vaak lastig weg te krijgen. Met een nagelborstel is dit een ander verhaal. Snel en gemakkelijk verwijdert u viezigheid door uw nagels tussen de borstels door te bewegen. Koop nu uw nagelborstels bij Fouragehandel Bus! 

Afwasborstel kopen

Tijdens het werk is het belangrijk dat u af en toe even rust neemt, een lekker bakje koffie en een koek zijn niet verkeerd om tijdens uw pauze te nuttigen. Het kopje en het schoteltje na de tijd snel afwassen doet u met een afwasborstel van Fouragehandel bus, uw vaat is weer supersnel schoon en klaar voor uw volgende koffiemoment!