Gereedschappen

Bij Fouragehandel Bus verkopen wij veel verschillende gereedschappen die u kunt gebruiken voor veel verschillende doeleinden. U kunt denken aan verschillende soorten hamers, vorken, mestschuiven maar ook heteluchtkanonnen, schoppen en grondboren. Wilt u graag een van deze gereedschappen kopen? Bij Fouragehandel Bus hebben wij de beste kwaliteit gereedschap en zorgen wij voor een snelle levering van het door u bestelde product, gereedschap kopen doet u dus bij ons!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat valt onder gereedschappen?

Wat zijn gereedschappen nou precies? Gereedschappen zijn hulpmiddelen waarmee u bewerkingen uitvoert die u met uw eigen lichaam niet of moeilijk zou kunnen uitvoeren. Gereedschappen zorgen er dus voor dat u machinale werkzaamheden kunt verrichten of vergemakkelijken. Hierbij moet u dus denken aan bijvoorbeeld hamers, schoppen en grondboren. Deze tools zorgen er stuk voor stuk voor dat u handelingen kunt uitvoeren die u zonder dit gereedschap niet gelukt waren.

Waarom gereedschappen van Fouragehandel Bus kopen?

De gereedschappen die wij verkopen zorgen ervoor dat het werk u een stuk gemakkelijker wordt gemaakt. Voor elke situatie heeft Fouragehandel Bus een product waarmee u bijvoorbeeld gemakkelijk kunt boren, scheppen of hameren. Ook de heteluchtkanonnen van Stanley en Perel kunnen u warm houden tijdens de koude maanden. De gereedschappen die wij bieden zijn van hoge kwaliteit, kortom: Gereedschap koopt u bij Fouragehandel Bus!

Heteluchtkanonnen

Heteluchtkanon kopen? Bij Fouragehandel Bus bieden wij u heteluchtkanonnen van de merken Stanley en Perel aan, deze warmtekanonnen zijn de beste warmhouders die er te verkrijgen zijn en zorgen ervoor dat uw werkplek waar u uw gereedschap gebruikt altijd warm is. Het aanbod bestaat uit verschillende kanonnen die veilig in gebruik zijn en voor zowel binnen als buiten zijn er hittekanonnen te verkrijgen. Wacht niet langer en koop uw heteluchtkanon bij Fouragehandel Bus!

Schoppen

Bij Fouragehandel Bus kunt u veel verschillende soorten schoppen vinden. Denk aan een sneeuwschuiver, om in de winter uw paden sneeuwvrij te maken. Ook hebben we graanschoppen of stalschoppen, om in de stal mee te werken. Ook bieden bij een divers aanbod ballastschoppen en betonschoppen om te gebruiken voor uw werk. Verder hebben we ook ‘spades’, ook wel een spa of steekschop genoemd. Deze schoppen zijn geschikt voor graafwerk, spitwerk of om de grond mee af te steken.

Mestschuiven

Mestschuif kopen? Bij Fouragehandel Bus bieden wij een aantal mestschuiven die gemakkelijk zijn in gebruik. We hebben een mestschraper met steel, maar ook een mestschuif met wiel die uw werk extra gemakkelijk maakt.  

Vorken

Bij Fouragehandel Bus kunt u terecht voor dé vork die u zoekt. Wij bieden u een breed assortiment wat bestaat uit hooivorken, kuilvoervorken, hakselvorken, spitvorken, bietenvorken en aardappelvorken. Voor elke taak hebben wij dus een vork beschikbaar. Ook kunt u bij ons een strohaak kopen, waarmee u gemakkelijk uw pakken stro kunt verplaatsen.

Bankhamers

De hamer voor uw alledaagse klusjes, die vindt u ook bij Fouragehandel bus. De bankhamer, ook wel een gewone hamer, is ideaal voor het inslaan van spijkers. Ook bieden wij rubberen bankhamers die handig te gebruiken zijn voor bijvoorbeeld het correct plaatsen van tegels.

Tuinhamers

De tuinhamer, ideaal voor als u bijvoorbeeld palen in de grond wil slaan, daarom wordt dit product ook vaak paalhamer genoemd. Wij bieden houten, metalen en kunststoffen tuinhamers van de hoogste kwaliteit. Ook hebben we palenrammers, die u misschien ook kent als een handhei. Dit is een handige tool om palen in de grond te slaan zonder het gebruik van een hamer. Wilt u juist palen uit de grond halen? Dan hebben wij palentrekkers waarmee u zonder moeite uw palen uit de grond trekt.

Voorhamers

Voorhamer kopen? De voorhamers van Fouragehandel bus zijn van de beste kwaliteit en zijn ideaal voor zwaar sloopwerk. Met onze hamers heeft u geen moeite met het neerhalen van betonnen muren, door de lange steel kunt u een voorhamer met 2 handen vasthouden en kunt u met meer kracht slaan.

Grondboren

Voordat u een paal in de grond wilt slaan, zal er een gat moeten komen. Met een grondboor van De Wit boort u gemakkelijk gaten van verschillende groottes. Ook kunt u bij ons een leidingprikker kopen, wat erg handig is om zeker te weken of er op de plek waar u wilt gaan boren zich geen leidingen bevinden. U prikt een leidingprikker in de grond en u kunt zo voelen of er een leiding ligt of niet. Gereedschap kopen doe je dus bij Fouragehandel Bus!