Harken

Moet de tuin weer eens nodig onder genomen worden? Uiteraard heeft u daar het beste gereedschap voor nodig. Gelukkig hebben wij voor u de beste harken. Uiteraard om bladeren te harken maar daarnaast hebben wij ook nog grasharken, hooiharken en stevige tuinharken. Daarbij zorgen wij voor een goede service en een scherpe prijs. Bij ons bent u dus op de juiste plek om een hark te kopen!

  • Verschillende soorten harken
  • Harken van robuust materiaal
  • Scherp geprijsd
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Grashark kopen

Een grashark of ook wel eens gazonhark genoemd is een handige multifunctionele hark die eigenlijk iedereen wel in de tuin kan gebruiken. Zo kan je makkelijk bladeren harken en ander rommel van je gazon halen. Daarnaast kan je ook gemaaid gras en ander tuinafval gemakkelijk bijeen vegen. Een grashark is daarom een zeer populair product dat gebruikt wordt in iedere tuin. Koop nu jouw grashark bij Fouragehandel Bus!

Tuinhark kopen

Tuinhark kopen? Met een tuinhark wordt werken in de tuin een stuk makkelijker. Onze tuinharken zijn robuust en liggen makkelijk in de hand. Daardoor kunt u gemakkelijk grond ‘omploegen’ of aanharken. Hierdoor is een tuinhark zeer geschikt voor het aanleggen van bijvoorbeeld een bloemperk of groentetuin. Met de lange stevige tanden wordt het oppervlak lekker los aangeharkt en heeft uw tuin weer meer ruimte om te groeien.

Hooihark kopen

Een hooihark is misschien wel de handigste hark op de markt. Een hooihark is namelijk een stevige hark met een groot aantal tanden. Hierdoor is een hooihark net als een tuinhark zeer geschikt om gras en bladeren te harken maar kan het ook gebruikt worden voor hooi. Tot de hooiharken behoren onze gele polyharken en zoals u kan zien hebben we er een hoop.

Grindhark kopen

Ligt het grind van uw oprit of tuinpad er niet meer egaal bij? Treur niet! Wij hebben namelijk de beste grindharken voor het egaliseren van uw grind. Met een grindhark kan je gemakkelijk grind aanharken en zo weer mooi egaal maken. Door de speciale vorm van de grindhark en wat grotere afstand tussen de tanden wordt niet al het grind meegetrokken. Door die vorm wordt een grindhark ook wel eens een beugelhark genoemd. Koop nu de beste grindharken bij Fouragehandel Bus!