Jerrycans en trechters

Jerrycans en trechters zijn handige producten om vloeistoffen zoals water of benzine op te slaan, maar ook om deze weer ergens in te gieten. Jerrycans en trechters kunt u bijvoorbeeld gebruiken bij het tanken van uw grasmaaier, brommer of motor. Ook kunt u een water jerrycan gebruiken voor het opslaan of verplaatsen van water. Al met al zijn jerrycans en trechters handige producten, en bij Fouragehandel Bus haalt u ze van de hoogste kwaliteit voor de laagste prijs!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Jerrycan kopen

Een jerrycan is een soort tank waarin u vloeistoffen opslaat. Een jerrycan is draagbaar en handig mee te nemen. Ze zijn vaak in verschillende soorten en maten beschikbaar. Bij Fouragehandel Bus verkopen wij bijvoorbeeld metalen en plastic jerrycans. Maar ook verkopen we een jerrycan met kraan of jerrycan met tuit.

Verschillende maten jerrycans

Jerrycans zijn er natuurlijk ook in verschillende maten. De maten die wij aanbieden zijn:

  • Jerrycan 5 liter
  • Jerrycan 10 liter
  • Jerrycan 20 liter

Jerrycans zijn er ook in grotere maten dan 20 liter, alleen verkopen wij deze niet. Het ideale van een jerrycan is dat u deze gemakkelijk kunt tillen en vervoeren. Grotere jerrycans worden natuurlijk moeilijker te tillen door de omvang en de zwaarte, en dan vervalt het idee van het makkelijk vervoeren en tillen van de jerrycan.

Jerrycan met kraan kopen

Een jerrycan met kraan is een handige tool waarmee u gemakkelijk en gericht de vloeistof uit de kraan kan laten lopen in of op de door uw gewenste plek. Zo kunt u gemakkelijk vullen zonder te morsen. Koop snel en voordelig uw jerrycan met kraan bij Fouragehandel Bus!

Accessoires jerrycan kopen

Bij Fouragehandel Bus hebben we een aantal handige accessoires in ons assortiment waarmee u het gebruiken van de jerrycan een stuk makkelijker maakt. De volgende accessoires kunt u bij ons verkrijgen:

  • Kraan voor jerrycan, deze kraan kunt u boven op uw jerrycan draaien voor een handig schenksysteem.
  • Tuit voor jerrycan, Een flexibele tuit die u kunt bevestigen op de jerrycan waardoor u gemakkelijk kunt schenken.

Koop snel en gemakkelijk uw jerrycan accessoires bij ons!

Trechter kopen

Een trechter is een handig hulpmiddel bij het schenken van vloeistoffen vanuit uw jerrycans. Een trechter kunt u gericht plaatsen in een klein gat, terwijl u de vloeistof bovenin het grotere gat van de trechter giet. Een trechter is ideaal voor het tanken van uw grasmaaier, motor of brommer. Ook kunt u een trechter met zeef bij ons kopen om ervoor te zorgen dat er geen troep in uw vloeistof komt! Koop nu uw trechters snel en voordelig bij Fouragehandel Bus!