Reiniging en desinfecteren

Hygiëne is ontzettend belangrijk schoon op de boerderij. Als sommige dingen óf dieren niet schoon zijn is er kans op bacteriële infecties en zieke dieren. Daarom vinden wij van Fouragehandel Bus hygiëne ontzettend belangrijk. In ons assortiment vindt u dan ook verschillende producten om dit te bevorderen, zoals: 

  • Melkhandschoenen 
  • Laarzenreinigers 
  • Jodium 
  • En meer.. 

Bestel snel uw reinigingsproducten bij Fouragehandel Bus en profiteer van de allerhoogste kwaliteit voor de aller scherpste prijs! 

8 Producten

Vaste prijs
Eerder besteld

Wegwerplaarzen (100 stuks)

(excl. BTW)
Vaste prijs
Eerder besteld

Wegwerpschoenen (100 stuks)

(excl. BTW)
Vaste prijs
Eerder besteld

Bezoekersjas polyethyleen

(excl. BTW)
Vaste prijs
Eerder besteld

Desinfectiemat

(excl. BTW)
Vaste prijs
Eerder besteld

Bordje 'Verboden toegang'

(excl. BTW)
Vaste prijs
Eerder besteld

Bordje "geen toegang, eerst ontsmetten"

(excl. BTW)
Vaste prijs
Eerder besteld

Bordje 'Bedrijfskleding verplicht!'

(excl. BTW)
Vaste prijs
Eerder besteld

Kerbl Laarzenreiniger

(excl. BTW)

Snel en gemakkelijk schoon met een laarzenreiniger 

Snel en gemakkelijk uw laarzen schoon maken, dat wil toch iedereen. Met de Kerbl laarzenreiniger van Fouragehandel Bus is dat ongelooflijk gemakkelijk. De combinatie van borstels, water en de beweging van de borstels zorgen ervoor dat uw laarzen binnen no-time grondig gereinigd zijn. Ook wordt er ontsmettingsmiddel toegevoegd aan het water, dit zorgt ervoor at overdracht van bacteriën en ziektewekkers niet mogelijk is. Ontzettend handig, makkelijk en functioneel dus die Kerbl laarzenreiniger. Bestel hem snel voor een ontzettend scherpe prijs! 

Hygiëne met melkhandschoenen 

Hygiëne tijdens met melken is ook ontzettend belangrijk. Van beide kanten wilt u geen bacteriën of iets dergelijks overdragen. Met onze waterdichte en steriele melkhandschoenen zorgt u daarvoor. Ze zijn gemaakt van Nitril en zijn daarnaast poedervrij. Bestel snel uw melkhandschoenen in onze webshop en zorg voor een hygiënische melkbeurt! 

Water ontharden met Regenit zouttabletten 

Ook op de boerderij wilt u soms uw water ontharden. Met onze Regenit zouttabletten heeft u de ideale ontharder in huis gehaald. De tabletten zijn van zuiver vacuümzout en lossen eenvoudig op in het water, zonder reststoffen achter te laten. Ze helpen erg goed bij de regeneratie, ze voorkomen kalkafzettingen en ze garanderen een correcte werking van de ionenuitwisselingsinstallatie. Bestel snel uw Regenit zouttabletten! 

Goed ontsmetten met jodium 

Jodium wordt ontzettend veel gebruikt als ontsmetter, zo ook bij dieren. In de webshop van Fouragehandel Bus vindt u jodium van het merk AgriVet. Dit is een hooggewaardeerd merk en levert producten van een hoge kwaliteit. Op zoek naar jodium om mee te ontsmetten? Bestel dan nu in onze webshop!