Werkplaatsinrichting en Accessoires

Voor een werkplaats die netjes én functioneel ingericht is besteld u uw werkplaatsinrichting producten bij Fouragehandel Bus! In onze webshop vindt u allerlei verschillende producten voorhet inrichten van uw werkplaats of hok. Denk hierbij aan producten als: 

  • Draagbalken 
  • Wandstangen 
  • Schoenhaken en Laarzenklemmen 
  • Gereedschapshaken 
  • Wandpennen 
  • En nog veel meer.. 

Voor een netjes ingerichte werkplaats besteld u uw producten bij Fouragehandel Bus! 

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Ontzettend handig, een draagbalk! 

Bij Fouragehandel Bus vindt u een draagbalk met haak die u gemakkelijk op verschillende plekken zou kunnen bevestigen. De draagbalk is van textiel en is ideaal voor in uw werkplaats. Bestel er snel een in onze webshop! 

Wandstangen en wandpennen 

Met onze perfo wandstangen zorgt u voor een gemakkelijke bevestiging van uw wandpennen. In ons assortiment vindt u een perfo wandstang van 100 centimeter. Tevens hebben wij een aantal verschillende wandpennen van een hoge kwaliteit. Wandstangen en wandpennen zijn ideaal voor in de werkplaats. Gemakkelijk gereedschap of andere dingen ophangen, perfect dus! Uw werkplaats inrichten was nog nooit zo gemakkelijk dankzij Fouragehandel Bus! 

Schoenhaken en laarzenklemmen 

Uw werkschoenen ophangen aan uw schoenhaak en uw laarzen ophangen met een laarzenklem,  hartstikke handig natuurlijk. Bij Fouragehandel Bus vindt u een enkele laarzenklem en een dubbele laarzenklem waarmee u gemakkelijk uw laarzen ophangt aan bijvoorbeeld een draagbalk. Ook vindt u een schoenhaak waarmee u tevens uw schoenen of werkschoenen gemakkelijk aan een draagbalk kunt hangen. Bestel nu uw schoenhaak of laarzenklem in onze webshop! 

Handige gereedschapshaken 

Een gereedschapshaak is ideaal voor uw werkplaats inrichting. Uw werkplaats inrichten met een aantal gereedschapshaken zorgt er namelijk voor dat u heel snel bij belangrijke gereedschappen kunt zonder dat u al uw gereedschapskisten hoeft open te trekken. Bestel snel een gereedschapshaak bij Fouragehandel Bus! 

Stapelen met stapelbakken 

In onze webshop vindt u ook kunststof stapelbakken die ontzettend handig zijn. De stapelbekken zijn, zoals de naam weggeeft, stapelbaar. Zo kunt u zelf bepalen hoeveel en waar u uw bakken plaatst én wat u hier in stopt. Ideaal voor uw werkplaats inrichting. Koop nu uw stapelbakken en profiteer van de scherpste prijzen!