Werkkleding en schoeisel

Goede werkkleding is belangrijk om goed en veilig uw werk te kunnen verrichten. In onze webshop kunt u allerlei verschillende soorten werkkleding en schoeisel vinden. Daarnaast bieden wij ook verschillende veiligheids- en beschermingsartikelen aan zoals reflecterende kleding, helmen en oordoppen.

Qua werkkleding bieden wij verschillende merken aan, waarvan Storvik en Havep de bekendste zijn. Deze merken staan bekend om hun goede kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Ook hebben zij een groot aanbod, waardoor er voor iedereen wel een passend artikel te vinden is. Zo kunt u onze werkkleding bijvoorbeeld vinden in verschillende kleuren, gemaakt van verschillende materialen en met of zonder accessoires. Wat voor kleding u ook zoekt, wat voor type boer u ook bent, wij bieden u de juiste werkkleding!

Ook kunt u hier verschillende (werk)schoenen, klompen en laarzen vinden. Hier is ook veel variatie te vinden zodat voor elke boer of hobbyist wel geschikt schoeisel te vinden is. Van houten klompen tot steriele laarzen, van werkschoenen tot pantoffels, u vindt het bij Fouragehandel Bus!

 

Verhalen van boeren

Lees de ervaringen van de boeren

Mts Hamhuis - Melkveebedrijf

Dankzij de nieuwe site kan ik gewoon bestellen op mijn mobiel. Dat is gemakkelijk en scheelt mij een hoop tijd. Ook is het handig dat ik inzicht heb in mijn minas boekhouding, en mijn facturen kan downloaden