Naaldhout zaagsel klam

Huidige prijs (per m3):
Veiling sluit over:
Verwachte laad datum
maandag 26 juli 2021
Toeslag extra transport
Getoonde prijs is voor een hele vracht. Voor een deelvracht wordt er een transporttoeslag berekend. Deze toeslag kunt u zien als u naar de oranje knop "direct kopen" gaat.
Naaldhout zaagsel klam
Product informatie

Mooi strooisel met een zachte structuur dat zich makkelijk laat strooien. Dit naaldhout zaagsel bevat nagenoeg geen schors en is een mix van verschillende zachthoutsoorten, het heeft een drogestofgehalte van ca 55 % Dit zaagsel geeft het een mooi stevig bed dat goed blijft liggen en heeft een uitstekende vochtopname. 

Specifiek

  • Toepassing in rundveehouderij als bedding
  • Geen scherpe delen
  • Kan schorsdelen bevatten
  • Geleverd met walkingfloors of containers
  • Droog bewaren

Aanvullende opmerkingen
Door de klamme structuur van het zaagsel, is er een verhoogde kans op een uierinfectie bij uw dieren. Heeft u tips nodig om het risico op een uierinfectie zoveel mogelijk te verkleinen? Bekijk dan de tips van GD Diergezondheid.

Handig om mee te bestellen

Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!

Verhalen van boeren

Lees de ervaringen van de boeren

Arjan Pepers - Melkveebedrijf

Sinds ik mijn strooisel op de veilingsite van Fouragehandel Bus koop, heb ik een fikse kostenbesparing én word ik daarnaast altijd op de hoogte gehouden van de actuele aanbiedingen…

Mts Hamhuis - Melkveebedrijf

Dankzij de nieuwe site kan ik gewoon bestellen op mijn mobiel. Dat is gemakkelijk en scheelt mij een hoop tijd. Ook is het handig dat ik inzicht heb in mijn minas boekhouding, en mijn facturen kan downloaden