Likstenen en speelballen paard

Verveelt uw paard of pony zich op stal? Wij hebben voor u de perfecte oplossing! Met onze speelbal voor paarden en likstenen verveelt uw paard zich nooit meer en dat is fijn voor u en uw paard. Onze likstenen zijn niet alleen goed tegen de verveling maar bevatten ook allerlei gezonde mineralen, zoals zink en seleen. Dit bevordert de gewrichten en de totale gezondheid van het paard en zo slaat u dus twee vliegen in één klap! Onze speelballen in verschillende kleuren zijn ook van de hoogste kwaliteit en gaan niet snel kapot. Zo kan uw paard zich uren bezighouden elke dag weer!

  • De beste kwaliteit likstenen
  • Supersnelle levering
  • Onverwoestbare speelballen voor uw paard
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hoe werkt een paarden speelbal?

Onze speelballen zijn van zacht materiaal en toch onverwoestbaar zodat het paard zoveel kan schoppen en bijten als het wil zonder dat de bal uit vorm raakt. Dit komt door het zelfopblasende systeem dat na het bijten ervoor zorgt dat de bal weer opgeblzen wordt en zo zijn nut behoudt. Daarnaast is er een geur toegevoegd zodat de speelbal voor het paard onweerstaanbaar is. Onze speelbal met appelgeur draagt zo bij aan een goede psychische en fysieke ontwikkeling en zorgen er zo voor dat uw paard zich niet gaat vervelen. Onze website heeft het beste paarden speelgoed van Nederland!

Andere tips tegen verveling

Naast onze likstenen en speelballen zijn er ook nog andere manieren om de verveling van uw paard tegen te gaan. In de natuur eten paarden tot wel 16 uur per dag op gras en andere voeding dat niet al te voedzaam is. Het darm- en maagsysteem van het paard is daar gewend aan geraakt en dus kan een stalbedekking waar paarden op kunnen knabbelen zowel verveling als maagproblemen tegengaan. Kijk bij onze tarwestro of graszaadhooi voor meer informatie over deze strooisels