Paardenspullen kopen voor uw paard

Wij zijn uw one-stop shop om paardenspullen te kopen. Wij hebben alles in de gebieden van paardrijsport, verzorging en stalbenodigheden. Wij verkopen niet alleen paardenspullen met het oog op de ruiter maar we verkopen ook spullen voor uw paard. Zo hebben we speelballen, borstels en paardendekens. Of u nu veel of weinig paardenspullen koopt, bij Fouragehandel Bus bent u op de juiste plek.

  •  Alle paardenspullen op één plek
  •  Goedkope prijzen
  •  Zadels, paardendekens en nog veel meer!

Zadels voor het berijden

Het belangrijkste bij het berijden van uw paard is natuurlijk een kwalitatief goed zadel. Een zadel moet natuurlijk lekker zitten om de zitpositie lang vol te houden. Ook moet het zadel passen bij het paard. Wij combineren die twee en verkopen de beste kwaliteit zadels voor een lage prijs. Wij hebben een grote assortiment paardenspullen in onze paardenshop. Zo kan iedereen precies vinden wat hij of zij wil. Daarnaast verkopen wij ook zadelhouders, stijgbeugels en stijgbeugelonderdelen.

Hoofdstellen voor uw paard

Wat natuurlijk ook nodig is als u uw paard berijdt is een hoofdstel. Bij Fouragehandel Bus koopt u supergoede hoofdstellen voor de laagste prijs! Wij verkopen verschillende hoofdstellen. Daardoor maakt het niet uit wat voor paard u heeft. Wij hebben hoofdstellen voor de kleinste en grootste paarden. Ook kunt u bij ons extra onderdelen kopen voor bij het hoofdstel. Denk aan een bit of een bijzetteugel. Voor de meeste van onze paardenspullen geldt: vandaag besteld is de volgende werkdag al in huis! 

Halsters voor het rijden

Een halster geeft je een directe connectie met het paard. Dat is fijn voor u en uw paard. De meeste halsters zijn gemaakt van nylon of leer. Nylon is een zeer sterk en duurzaam materiaal en heeft een lange levensduur. Leer is ook heel stevig en gaat net als nylon erg lang mee. Wel moet leer behandelt worden met speciale leeronderhoud producten die wij ook verkopen. Naast halsters verkopen wij ook vliegenmaskers in onze paardenspullen.

Leer uw paard longeren

Vaak leren paarden longeren voordat ze bereden worden. Ze gaan daardoor soepeler lopen en ze leren geleid te worden. Daardoor helpt het ook later als je het paard verder gaat trainen. Hiervoor verkopen wij longeerlijnen en longeerbitstukken. Longeerlijnen zijn vaak ook te gebruiken voor dressuur. Door bij ons paardenspullen te kopen krijgt u gegarandeerde kwaliteit.  

Waarom is longeren belangrijk?

Longeren is zeer belangrijk voor paarden die nog nooit zijn bereden. Vooral jonge paarden worden vaak gelongeerd. Longeren zorgt namelijk voor meer spieren en betere conditie. Als dit gedaan wordt terwijl er een ruiter op de rug zit kan het paard een blessure oplopen. Natuurlijk moet dat voorkomen worden. Longeren is daardoor een veel gebruikt oefening. Wij hebben alle longeerspullen die nodig zijn voor uw paard.

Paardendekens voor na het rijden

Wanneer uw paard in de wei of stal staat kan een paardendeken fijn zijn. Onze goedkope paardendekens beschermen uw paard tegen het weer en ongedierte. Met onze dekens kunt u uw paard na het rijden met een gerust hart buiten laten staan. Wij verkopen verschillende soorten paardendekens in verschillende maten. Daardoor is in iedere situatie een geschikt paardendeken te vinden. In onze ruitershop zijn alle soorten en maten paardenspullen te vinden.

Borstels voor na het rijden

Het borstelen van uw paard is een belangrijk onderdeel van de verzorging. Vooral na het rijden is borstelen aan te raden. Omdat ieder paard verschillend is hebben wij een grote diversiteit aan borstels. Door verschillende borstels te gebruiken kunt u uw paard mooi glimmend maken. Daarnaast houdt u uw dier zo ook goed schoon. Wij verkopen ook sponzen en andere verzorginsmiddelen om te zorgen dat uw paard zo schoon mogelijk blijft. Om de beste paardenspullen te kopen gaat u natuurlijk naar Fouragehandel Bus!

Paardenspullen voor het scheren

Naast het borstelen van uw paard is het ook van belang uw paard te scheren. Dit zorgt voor een mooie glanzend paard in de wei. Wij verkopen gelukkig diverse scheermachines en messen. Hiermee heeft uw paard makkelijk weer een mooie vacht. Al onze scheermachines zijn zeer makkelijk in gebruik. Daarnaast garanderen wij dat onze scheermachines lang meegaan en opgewassen zijn tegen allerlei omstandigheden. Zodra de messen bot worden kunt u de bijbehordne messen weer bij ons bijbestellen.

Extra verzorgingsmiddelen

Om uw paard zo blij mogelijk te houden, hebben we ook verzorgingsproducten in onze paardenspullen. Wij verkopen immers producten voor de ruiter én het paard. In ons assortiment hebben wij:

Vliegenspray

In de stal is het fijn om vliegvrij te zijn. Daarom hebben wij ook vliegen- en dazenspray zodat uw stal geen vliegen meer bevat. Ook helpt het de zweetgeur van de paarden tegen te gaan. Dit zorgt dan weer voor een frisse stal. Onze spray helpt tegen vliegen, dazen en muggen.

Hoefzalf of -olie

Hoefzalf en -olie zijn producten om de conditie van de hoeven te verbeteren. Ze zijn vet en voorkomen uitdroging en verbrokkeling. Ook geeft het de hoef een glanzend laagje.

Vachtonderhoud

Paardenshampoo of -gel zorgt voor een glanzende en mooie vacht. Zo hebben wij antiklit gel voor de staart of manen en shampoo voor de rest van de vacht. Zo is uw paard op zijn best bij de volgende show of wedstrijd!

Leerverzorging

We verkopen ook leeronderhoud producten voor het onderhoud van zadels of halsters. Dit verlengt de levensduur drastisch en laat deze dure producten weer lekker glanzen. Dit ziet er mooi uit en scheelt weer geld.

Wij hebben het grootste online aanbod van verzorgingsmiddelen in Nederland!

Likstenen en speelballen tegen verveling

Voor een paard is het van belang dat het wat te doen heeft in de stal. Hiervoor hebben wij ook een oplossing in onze paardenspullen: speelballen en likstenen. Deze gaan verveling tegen in de stal. Ook dragen ze bij aan een goede fysieke en psychische ontwikkeling van uw dier. Door toegevoegde geur is het een gegarandeerd succes. Door onze paardenspullen te kopen speelt uw paard de hele dag door!

Waarom bij ons paardenspullen kopen?

Wij bij Fouragehandel Bus hebben lange ervaring met paarden. Ook snappen wij wat nodig is om ruiter én paard veilig te houden. Zo garanderen wij een hoge kwaliteit van onze artikelen. Tegelijkertijd houden we de prijs zo laag mogelijk zodat iedereen aan paardenspullen kan komen. Daarmee zorgen we ervoor dat paardrijden beschikbaar is voor iedereen. Zo kan iedereen genieten van hoe geweldig paarden zijn!

Voordelen van Fouragehandel Bus

Om de voordelen van Fouragehandel Bus nog even samen te vatten:

  • Goedkope prijzen, beschikbaar voor iedereen
  • Jarenlange ervaring en veel kennis
  • Alle paardenspullen op één plek
  • De paardenshop met het oog op plezier

Verhalen van boeren

Lees de ervaringen van de boeren

Arjan Pepers - Melkveebedrijf

Sinds ik mijn strooisel op de veilingsite van Fouragehandel Bus koop, heb ik een fikse kostenbesparing én word ik daarnaast altijd op de hoogte gehouden van de actuele aanbiedingen…

Mts Hamhuis - Melkveebedrijf

Dankzij de nieuwe site kan ik gewoon bestellen op mijn mobiel. Dat is gemakkelijk en scheelt mij een hoop tijd. Ook is het handig dat ik inzicht heb in mijn minas boekhouding, en mijn facturen kan downloaden