Kuiltoebehoren

Naast landbouwplastic, onderfolie en wandfolie zijn er natuurlijk ook nog andere benodigdheden bij het inkuilen. Het plastic blijft namelijk niet van zichzelf liggen. Ook kan het plastic of folie scheuren, hoe sterk het ook is. Om u hiermee te helpen verkopen wij bij Fouragehandel Bus uiteraard allerlei inkuil toebehoren. Koop nu al uw inkuil benodigdheden bij Fouragehandel Bus!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat als het plastic scheurt?

Zelfs de sterkste soorten landbouwplastic kunnen niet alles aan. Soms komt het dus voor dat u aan het inkuilen bent en er ineens iets scheurt. Vaak is dat de onderfolie maar soms ook het landbouwplastic. Maar treur niet want dit is makkelijk op te lossen. Plakplastic is namelijk een rekbare plastic tape dat makkelijk een scheur of gat kan repareren. Het heeft ongeveer dezelfde rekeigenschappen als folie of plastic en rekt daardoor mee. Daarnaast is het ook UV-bestendig en waterafstotend!

Zandslurf kopen

Wind is in Nederland nooit ver te zoeken en als u wilt voorkomen dat het landbouwplastic als een parachute wordt meegenomen moet u iets vinden om het op zijn plek te houden. Een goede oplossing daarvoor is een zandslurf. Onze hoogwaardige zandslurven hebben een handvat en sluitkoord en zijn zo makkelijk in gebruik. Vul de slurf met zand, sluit het koord en je hebt binnen de kortste keren een mooi ballastgewicht om het folie op zijn plaats te houden. Koop nu zandslurven bij Fouragehandel Bus!