Landbouwplastic

Wilt u landbouwplastic kopen? Dat kan bij Fouragehandel Bus! Bij ons koopt u alleen landbouwplastic van topkwaliteit. Ons landbouwplastic is te koop in verschillende breedtes dat loopt van 6 meter tot maar liefst 16 meter breed. Landbouwfolie kan gebruikt worden voor het afdekken van kuilgras of uw maïskuil maar ook ook voor super veel andere dingen. Koop nu uw landbouwplastic bij Fouragehandel Bus!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Landbouwplastic kopen voor het afdekken van gras

Een graskuil is een zeer handige manier om de voedingswaarden van het gras door gisting te verbeteren. Daarnaast kan het gras de hele winter bewaard worden mits het goed is afgedekt. Daarom verkopen wij de beste kwaliteit landbouwplastic. Zelfs  onze dunste soort landbouwplastic heeft een zeer hoge trekkracht en is supersterk. Maar als dat nog niet genoeg is verkopen we uiteraard meerdere soorten dik landbouwplastic van nog steviger materiaal. Door ons dikke landbouwplastic te kopen weet u zeker dat uw gras goed is afgedekt!

Verschillende soorten landbouwplastic kopen

Wij verkopen meerdere soorten landbouwplastic. Hieronder een kort overzicht:

  • Megaleen 150 - Beste prijs
  • Megaleen 200 - Betere kwaliteit
  • Megaflex - Erg rekbaar zonder te scheuren
  • Megaplast power - Beste prijs/kwaliteit
  • MegaCombi - 5-laags en allerbeste kwaliteit
  • Hermetix - Behoudt coole temperatuur

Landbouwfolie of landbouwplastic

Landbouwfolie en landbouwplastic wordt vaak voor hetzelfde gebruikt maar dat is onterecht. Eigenlijk bestaat landbouwfolie niet echt maar heet het bouwfolie. Bouwfolie wordt namelijk bijna niet gebruikt in de landbouw omdat het damp te veel vasthoudt. Landbouwplastic daarentegen is wel licht dampdoorlatend om te zorgen dat het gras of ander materiaal niet te vochtig wordt. Echter bestaat er wel onderfolie, een laag zuurstofdichte folie dat onder het landbouwplastic wordt geplaatst bij het inkuilen. Onderfolie en landbouwplastic koopt u bij Fouragehandel Bus!

Kuilplastic voor het inkuilen van gras

Het inkuilen van gras met kuilplastic is een handige manier om gras lang te bewaren. Door het gras helemaal af te sluiten van de buitenlucht krijgt het geen kans om te schimmelen. Hiervoor is het handig om ook eens te kijken bij onze onderfolie. Daarvoor is het belangrijk een sterk en taaie kuilplastic te gebruiken. Dan is de kans namelijk kleiner dat het scheurt en daardoor een deel van het gras verpest. Met het landbouwplastic van Fouragehandel Bus heeft u zo’n sterk kuilplastic!