Wandfolie

Soms is een laag onderfolie en landbouwplastic niet genoeg om het gras goed in te kuilen. Vooral aan de randen en hoeken kan het nogal wel eens wat vochtig worden. Dan gaat het broeien en dat is wat we niet willen. Wandfolie kan dan makkelijk gebruikt worden als een extra laag bescherming. Voor goed ruwvoer heeft u natuurlijk ook de beste inkuil materialen nodig. Koop nu het beste wandfolie bij Fouragehandel Bus!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wandfolie voor het inkuilen

Voor het goed bewaren van gras of ruwvoer heeft u natuurlijk de beste kwaliteit landbouwplastic of wandfolie nodig. Wandfolie is dan vooral nodig om de zijkanten en hoeken van de kuil nog beter te beschermen met een extra laagje. Wandfolie is zeer dun en licht in gebruik. Hierdoor moet het wel enkel gebruikt worden als extra bescherming en niet als basislaag. Zo kan het zeer goed gebruikt worden bij de wanden van een sleufsilo.

Wandfolie voor andere doeleinden

Wandfolie is van goede kwaliteit en kan ook goed gebruikt worden voor andere doeleinden dan alleen inkuilen. Zo wordt wandfolie veel gebruikt in de bouw of om voorwerpen te verpakken. Wandfolie is zeer robuust maar toch rekbaar en dat zorgt voor een duurzaam product. De beste kwaliteit wandfolie koopt u bij Fouragehandel Bus!