Bok- en Zwenkwielen

Zwenkwieltjes kopen? Met deze makkelijk te bevestigen zwenkwielen kunt u gemakkelijk wieltjes vervangen of een zwaar object transporteerbaar te maken. Zo kunt u deze zwenkwielen makkelijk onder een meubel bevestigen. Deze zwenkwielen zijn geschikt in allerlei situaties, zo hebben we grote én kleine zwenkwielen. Ook hebben we zwenkwielen met rem en zonder rem. Koop nu voordelig zwenk- of bokwielen bij Fouragehandel Bus!

  • Voordelig geprijsd
  • Industriële wielen
  • Geschikt voor elke klus
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Zwenkwiel kopen bij Fouragehandel Bus

Een zwenkwiel kan soms een onmisbaar onderdeel zijn van een meubel of ander voorwerp. Een zware piano kan worden verplaatst door kleine wieltjes te bevestigen aan de onderkant. Daarnaast is een zwenkwiel ook kwetsbaar en moet het dus van goede kwaliteit zijn voor langdurig gebruik. Gelukkig verkopen wij alleen de beste kwaliteit zwenkwielen voor een voordelig prijsje!

Bokwiel kopen

Soms zijn er geen zwenkwielen nodig en dan is een bokwiel al genoeg. Zo worden ze gebruikt in combinatie met twee zwenkwielen aan de voorkant en twee bokwielen achteraan. Bokwielen hebben het voordeel dat ze robuuster zijn en meer gewicht kunnen dragen. Bokwielen draaien immers niet en zijn daardoor sterker en betrouwbaarder. Koop nu de sterkste bokwielen bij Fouragehandel Bus!

Zwenkwielen met rem

Hoewel wielen soms handig kunnen zijn heb je soms ook een rem nodig. Zonder rem rolt het meubel zo weg. Met een zwenkwiel met rem kan je makkelijk een meubel verplaatsen en vastzetten op zijn plek. Zo hebben wij kleine zwenkwieltjes met rem die super goed onder een piano passen. Koop nu wieltjes met rem bij Fouragehandel Bus!