Kruiwagens

Wanneer u zwaar werk moet verrichten heeft u natuurlijk het beste gereedschap nodig. Hoge kwaliteit materialen en gebruiksvriendelijkheid staan daarom centraal bij het kiezen van de juiste kruiwagen en daarvoor bent u aan het juiste adres bij Fouragehandel Bus. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan duurzame kruiwagens die zijn ontworpen voor verscheidene soorten werkzaamheden en zijn uitgerust met verschillende afmetingen bakken. Ook verkopen we onderdelen zoals handvatten zodat ook uw oude kruiwagens weer een tijdje langer meegaan. Kijk even rond of koop nu alvast datgene wat u wilt!

  • Hoge kwaliteit
  • Duurzame materialen
  • De beste van Groningen

98 Producten

Eerder besteld
Eerder besteld
Eerder besteld

Bok- en Zwenkwielen 50mm (zwart)

(excl. BTW)
Eerder besteld

Bok- en Zwenkwielen 40mm (zwart)

(excl. BTW)
Eerder besteld

Bokwiel

Vanaf (excl. BTW)
Eerder besteld

Steekwagenwiel 2ply (300-4(260x85))

(excl. BTW)
Eerder besteld

Fort Steekwagenwiel 2ply (300-4(260x85))

(excl. BTW)
Eerder besteld

MM Nooit-meer-lek steekwagenwiel (3.00-4)

(excl. BTW)
Eerder besteld

Fort -Pro- Nooit-meer-lek steekwagenwiel (zonder as)

(excl. BTW)
Eerder besteld

Fort Flex Lite Noot-meer-lek wiel (zonder as)

(excl. BTW)
Eerder besteld

Rood Handvat voor Steekwagen

(excl. BTW)
Eerder besteld

Binnen- en Buitenband voor steekwagen (3.00-4 (260x85))

(excl. BTW)
Eerder besteld

Binnenband voor steekwagen (3.00-4(260x85))

(excl. BTW)
Eerder besteld

Verzinkte Asdop voor Steekwagenwiel

(excl. BTW)
Eerder besteld

Ramenwagen 145x66cm - 1 wiel

(excl. BTW)
Eerder besteld

Fort Forza Kruiwagen 160Liter

(excl. BTW)
Eerder besteld

Fort Kruiwagen 230 Liter stalen bak/verzinkt onderstel

(excl. BTW)
Eerder besteld

Fort Kruiwagen 160 Liter (Lavendel)

(excl. BTW)
Eerder besteld

Fort Kruiwagen 160 liter 2 wielen(Lavendel)

(excl. BTW)
Eerder besteld

Fort Kruiwagen 130Liter (verzinkt)

(excl. BTW)

Welke kruiwagen koop ik?

Bij het kopen van uw kruiwagen is het belangrijk rekening te houden met de eigenschappen die u nodig heeft zodat het precies bij de klus past. Wij hebben namelijk een ontzettend breed aanbod aan kruiwagens die allemaal aan ander doel hebben. Omdat het soms moeilijk kan zijn een afgewogen keuze te maken helpen wij u hier met 3 eigenschappen:

·       Soort werk

Voor elke soort klus hebben wij bij Fouragehandel Bus een bijpassende kruiwagen en zo ook voor de verschillende soorten werk die het moet leveren. Voor in de tuin hebben we namelijk een groot aanbod verschillende maten en materialen kruiwagens zodat u kunt kiezen wat u fijn vind. Als u een kruiwagen voor in de bouw of op de boerderij nodig heeft hebben we een ander soort omdat deze vaak zwaarder belast worden. Zo hebben we kruiwagens met 2 wielen die zelfs met zware ladingen zeer stabiel en soepel lopen.

·       Type material

Afhankelijk van hoeveel gewicht de kruiwagen aan moet kunnen en hoe soepel het moet bewegen zijn er ook veel verschillende keuzes. Zo hebben wij een kunststof Fort kruiwagen van 100 liter voor het snoeiwerk in de tuin of het rondbrengen van lichte ladingen. Kruiwagens met een kunststof bak hebben ook het voordeel dat ze niet gaan roesten. Echter zijn ze niet geschikt voor zeer zware ladingen en dan is een bak van sterk staal met misschien een betere optie.

·       Inhoud van kruiwagen

Ook een zeer belangrijk keuze is hoeveel laadcapaciteit de kruiwagen moet hebben. De kruiwagen moet natuurlijk niet te zwaar zijn om te tillen maar 2 keer vaker heen en weer moeten lopen is ook niet fijn. Daarom hebben we extra grote kruiwagens met een inhoud van maar liefst 300 liter voor als er grote afstanden moeten worden afgelegd en kruiwagens met een inhoud van 100 liter ideaal voor gebruik in de tuin. Wij hebben een groot aanbod met verschillende inhoud: 300l, 200l, 160l, 130l, 100l en 80l. Zo vindt u altijd wat u nodig heeft!

Kruiwagen met 2 wielen kopen?

Voor de klussen met echt zware ladingen zijn twee wielen onder de kiepwagen een goede optie. Dit extra wiel is een handige hulpmiddel om de kruiwagen rechtop te houden en één wiel kan soms het gewicht niet aan. Meestal is de inhoud van de bak dan ook groter of is het een speciale kiepkruiwagen die makkelijk materialen weer ergens kunnen storten en zijn daardoor super geschikt voor in de stal. We hebben zelfs speciale kalvertaxi kruiwagens waarmee pasgeboren kalven vervoerd kunnen worden. Neem ook eens een kijkje bij onze stalgereedschap voor degelijke schoppen of hooivorken!

Kruiwagens voor een kind

Als uw in de tuin bezig bent zijn enthousiaste kinderen vaak gewillige hulpjes. Het enige probleem is dat zelfs de kleinere kruiwagens vaak nog te zwaar en te groot zijn. Maar wees niet getreurd want wij hebben dan een oplossing voor u: de kinderkruiwagen. Deze kinderkruiwagens zorgen voor een groot plezier en zijn beschikbaar in drie leuke kleuren: rood, geel en groen. Ook hebben zijn ze te koop met een metalen of kunststof bak. Met deze kruiwagens heeft elk kind veel plezier om in de tuin bezig te zijn!

Elektrische kruiwagens; voor het echte werk

Als er echt veel gelopen moet worden met zware lasten is een elektrische kruiwagen zoals onze fort e-powerbarrow de perfecte oplossing. Met deze kruiwagens hoeft u namelijk niet meer te duwen en kunt u tot een snelheid van wel 6 km/u makkelijk zware materialen heen en weer dragen. Zo krijgt u minder last van lichamelijke klachten en vermoeidheid en kunt u de heel week door bezig. Wij hebben 2 verschillende groottes in ons assortiment: 100 liter en 160 liter.