Elektrische kruiwagens kopen

Met een zware kruiwagen sjouwen kan vermoeiend zijn. Gelukkig hebben wij daar een oplossing voor! Wij hebben de allerbeste elektrische kruiwagen van Fort, de Fort E-Powerbarrow, voor een lage prijs zodat het zware werk wat lichter wordt gemaakt. Wij staan garant voor goede kwaliteit en een zeer snelle levering. Daarnaast worden de elektrische kruiwagens worden gratis bij u thuis geleverd voor de ultieme service!

  • Gratis thuisbezorgd
  • Snelle levering
  • Laagste prijs
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Wat is een elektrische kruiwagen?

Onze elektrische kruiwagens zien er eigenlijk hetzelfde uit als de normale kruiwagen alleen hangt er een accu onder. Deze accu drijft de motor aan en daarmee wordt de gemotoriseerde kruiwagen voortgestuwd met het elektrisch kruiwagenwiel. Hierdoor hoeft u niet meer te duwen en hoeft u alleen maar de kruiwagen bij zijn handvatten op te tillen. Als u last krijgt van het gewicht bijvoorbeeld in de rug is er ook nog de mogelijkheid om er extra steunwielen onder te plaatsen. Zo rijdt de kruiwagen helemaal op zichzelf en hoeft u zelfs niet meer de kruiwagen te tillen!

Fort gemotoriseerde kruiwagen

De motor kruiwagen van Fort is de beste van zijn soort en kan jarenlang mee. Deze kruiwagens kunnen wel 10 km lang op hun topsnelheid van 6 km/u rijden voordat de accu leeg is en kunnen dus wel 100 minuten lang rijden. Het bedieningspaneel zit aan het rechterhandvat, is makkelijk te besturen en zorgt voor een snelle reactie van de motor. Zo kan er zelfs in kleine ruimtes makkelijk gekeerd worden zonder ongelukken. Ook zit er een Hill Descend Control functie op. Daarmee wordt de maximumsnelheid 2 km/u en wordt de kruiwagen afgeremd op een hellend vlak. Dat is ideaal voor wanneer er met deze motor kruiwagen op een helling naar beneden wordt gelopen. Zo voorkomt deze functie dat de kruiwagen met motor te hard naar beneden rolt.

Elektrische kruiwagen online bestellen

Met de kruiwagen een zware klus doen was nog nooit zo makkelijk. Niet alleen verminder je het ongemak met onze elektrische kruiwagen. Je kan hem ook gewoon makkelijk online bestellen. Bestel vandaag al online een elektrische kruiwagen en u krijgt hem gratis thuisbezorgd. Zo maakt u het uzelf zo gemakkelijk mogelijk. Koop nu een elektrische kruiwagen bij Fouragehandel Bus!