Elektrische kruiwagens kopen

Elke dag weer opnieuw lange afstanden afleggen met zware ladingen in de kruiwagen levert al snel lichamelijke klachten op. Op die dagen is een kruiwagen met elektrische motor precies wat u zoekt. Wij hebben de allerbeste gemotoriseerde kruiwagen van Fort, de Fort E-Powerbarrow, voor een lage prijs zodat u nooit meer pijn krijgt van al dat lopen en tillen. Wij staan garant voor goede kwaliteit en een zeer snelle levering. De kruiwagens worden gratis bij u thuis geleverd voor de ultieme service!

  • Gratis bezorging
  • Snelle levering
  • Laagste prijs

Wat is een elektrische kruiwagen?

Onze elektrische kruiwagens zijn er eigenlijk hetzelfde uit als de normale kruiwagen maar er hangt een accu onder. Deze accu drijft de motor aan en daarmee wordt de kruiwagen voortgestuwd door het voorwiel. Dit voorkomt lichamelijke klachten die voortkomen uit het duwen en zorgt dat u dit de hele dag vol kunt houden. Als u last krijgt van het gewicht bijvoorbeeld in de rug is er ook nog de mogelijkheid om er steunwielen onder te plaatsen. Zo rijdt de kruiwagen helemaal op zichzelf en hoeft er ook niet meer getild te worden.

Fort gemotoriseerde kruiwagen

De elektrisch aangedreven kruiwagen van Fort is de beste van zijn soort en kan jarenlang mee. Deze kruiwagens kunnen wel 10 km op hun topsnelheid van 6 km/u rijden voordat de accu leeg is en kunnen dus wel 100 minuten lang rijden. Het bedieningspaneel zit aan het rechterhandvat, is makkelijk te besturen en zorgt voor een snelle reactie van de motor. Zo kan er zelfs in kleine ruimtes makkelijk gekeerd worden zonder ongelukken en er zit zelfs een Hill Descend Control functie op. Daarmee wordt de maximumsnelheid 2 km/u en remt het af als het sneller gaat. Dat is ideaal voor wanneer er met deze motor kruiwagen op een helling naar bereden wordt gelopen en de motor van de kruiwagen voorkomt dat het te snel naar beneden rolt.

Verhalen van boeren

Lees de ervaringen van de boeren

Mts Hamhuis - Melkveebedrijf

Dankzij de nieuwe site kan ik gewoon bestellen op mijn mobiel. Dat is gemakkelijk en scheelt mij een hoop tijd. Ook is het handig dat ik inzicht heb in mijn minas boekhouding, en mijn facturen kan downloaden