Kinderkruiwagen kopen

Een kruiwagen voor uw kind kopen was nog nooit zo makkelijk. Wij hebben allerlei kinderkruiwagens en speelgoed kruiwagens voor uw enthousiaste kind. Zo hebben we mooie rode kruiwagens maar ook andere kleuren zoals groen en geel. Hierdoor kan uw kind in de tuin, op de boerderij af de zandbak lekker veel plezier beleven. Voor al uw kruiwagens bent u bij Fouragehandel Bus op de juiste plek!

  • De leukste producten
  • Scherp geprijsd
  • Goede service
Geen producten gevonden voor deze selectie.

Speelgoed kruiwagen

De beste speelgoed kruiwagens koop je uiteraard bij Fouragehandel Bus. Onze Rolly Toys kinderkruiwagens zijn goede, robuuste, kleine kruiwagens die lang meegaan. De kinderkruiwagen metaal is uiteraard steviger dan de kunststof kruiwagen. Daar staat tegenover dat de kunststof kruiwagen niet zo snel gaat roesten als je hem langer buiten laat staan. Daardoor is de kunststof kruiwagen iets meer een speelgoed kruiwagen terwijl de metalen kinderkruiwagen echt zwaardere ladingen aankan.

Waarom een kinderkruiwagen kopen?

Een kinderkruiwagen is een goede manier om kinderen kennis te laten maken met werken op de boerderij of in de tuin. Met een kleine kruiwagen is gewicht goed te tillen maar wordt het kind wel enthousiast en wordt hij of zij serieus genomen. Zo kan je een kind goed naar buiten krijgen ook met slechter weer. Bekijk ook onze kinderlaarzen voor nog meer speelplezier!