Steekwagens en -onderdelen

Kratten of dozen vervoeren? Met een steekkar is dat zo gepiept! Onze universele steekwagens zijn gemaakt van stevige en sterke metalen buizen. Door de handige vorm en de plaatsing van de wielen maakt de steekwagen optimaal gebruik van het hefboomeffect. Daardoor kunt u makkelijk kratten of dozen vervoeren. Voor de zware klus gaat u uiteraard een steekwagen kopen. Koop een steekkar bij Fouragehandel Bus voor al uw klussen!

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Steekwagen kopen

Steekkar kopen? Koop de allerbeste kwaliteit steekkarren bij Fouragehandel Bus! Zo hebben wij steekwagens met anti-lekwielen zodat u steekkar wielen niet hoeft te vervangen. Ook hebben onze steekkarren speciale veiligheidshandvatten die ook nog eens ergonomisch gevormd zijn. Zo weet u zeker dat u de beste kwaliteit steekwagens koopt!

Steekwagen wielen

Moet u extra steekwagen wielen kopen omdat de oude niet meer goed zijn? Wij hebben een breed assortiment reserve steekkar wielen. Uiteraard verkopen wij ook steekwagen banden zodat u ook alleen de banden kunt vervangen. Onze steekwagen wielen passen bij de oorspronkelijke steekwagens. Daardoor weet u zeker dat de wielen en banden ook op uw steekkar passen. Koop nu uw steekwagen wielen bij Fouragehandel Bus!